To unge indvandrere tiltalt for brutal voldtægt mod kvinde i Skive

En kvinde oplevede et forfærdelig mareridt i sit hjem i Skive midtby.

 

Hun var i august sidste år offer for en brutal voldtægt begået af to unge indvandrere, ifølge anklageren ved Retten i Viborg. De to tiltalte er 22 og 20 år.

 

De er anklagede for, at de ved vold og trusler om vold har tvunget kvinden til seksuelt samvær og forsøgt at begå en egentlig voldtægt mod hende. Det skriver Skive Folkeblad.

 

Overgrebet var så alvorligt, at kvindens navn, alder og nøjagtige bopæl er slettet i anklageskriftet. Hun skal forblive anonym i forbindelse med retssagen.

 

De to mænd er del af et miljø af unge indvandrere, der huserer i Skive.

 

Personer fra dette miljø var i marts sidste år involveret i en meget omtalt sag, hvor de overfaldt en soldat og hans kæreste ved McDonald’s i Skive.

 

De to, der nu er tiltalt, deltog dog ikke personligt i dette tidligere overfald.

 

Kvindens kamp mod voldtægtsmændene

Mandag kommer den ny sag for Retten i Viborg. Den 22-årige og den 20-årige står tiltalt for voldtægt ved andet seksuelt samkvem end samleje og for forsøg på egentlig voldtægt ved at tiltvinge sig samleje.

 

Bag de juridiske begreber gemmer sig en oplevelse for kvinden, der formentlig vil mærke hende for resten af livet.

 

Ifølge anklageskriftet satte de to mænd sig på hver sin side af offeret og holdt hende fast. De tog hende på brysterne og i skridtet – i første omgang uden på tøjet.

Læs også
I Skive arrangerer man svømning, der gør Danmark mere muslimsk

 

Derefter hev de hendes shorts ned og stak fingre op i skridtet på hende. Så forsøgte de at tvinge sig til samleje, men det lykkedes ikke, fordi kvinden råbte op, græd højlydt og kæmpede imod.

 

 

Indvandring og voldtægt

Denne sag føjer sig ind i et større mønster: Ikke-vestlige indvandrere begår langt flere voldtægter end danske mænd.

 

Det betyder naturligvis ikke, at enhver indvandrer er en potentiel voldtægtsforbryder. Men det betyder, at den ikke-vestlige indvandring medfører klart flere voldtægter i det danske samfund, end der ellers ville have været.

 

Denne sandhed bliver gennemgående fortiet af politisk korrekte kræfter.

 

Krav om udvisning

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

Anklageren i sagen kræver både den 22-årige og den 20-årige idømt fængselsstraf.  Derudover kræves den 22-årige udvist af Danmark med permanent forbud mod indrejse til Danmark.

 

Når kravet om udvisning rejses mod den 22-årige, men ikke mod den 20-årige, hænger det sammen med, at den 22-årige har flere forbrydelser i sit synderegister end den 20-årige.

 

Den yngste af dem har dog på ingen måde ligget på den lade side. Han står også tiltalt for to overtrædelser af færdselsloven. Nemlig for at have kørt bil uden kørekort og for at have stjålet en bil.

 

Det må man sjovt nok ikke i Danmark.

 

Politikere, embedsmænd … og et voldtægtsoffer

Engang traf nogle politikere og embedsmænd beslutninger om at skrue kraftigt op for den ikke-vestlige indvandring til Danmark.

 

På mandag vil en kvindes mareridt blive oprullet ved Retten i Viborg.

Læs også
Indvandrer tiltalt for vold mod 15-årig dansk kæreste – nægter alt og giver danskere skylden

 

https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/barsk-sag-skal-retten-unge-tiltalt-voldtaegtsforsog-i-skive

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…