Tysk sikkerhedstjeneste advarer: I landene omkring Middelhavet er der 6 millioner migranter, som forsøger at komme til Europa – de fleste afrikanere

Arkiv / You Tube
Udskriv

En skræmmende advarsel. Den kan læses i en rapport fra den tyske efterretningstjeneste. Rapporten skulle være hemmelig, men den er lækket til tyske medier.Knap 6 millioner migranter i landene omkring Middelhavet står på spring for at komme over Middelhavet til Europa, skriver flere medier på baggrund af rapporten fra Efterretningstjenesten.

 

3 millioner befinder sig i Tyrkiet

 

I Libyen på Afrikas nordkyst er der 1,2 millioner migranter, som kun har et for øje: At komme over Middelhavet til Italien.

 

I Jorden er der 720.000 som står på spring ifølge rapporten.

 

Hovedparten af migranterne i Libyen kommer fra det centrale Afrika syd for Sahara. De er kommet til Libyen og Algeriet via Mali og Niger som er blevet knudepunkter for migranter.

 

Sidste år kom en lignende rapport fra Frontex. Den fremhævede også de afrikanske migranter som et voksende problem for Europa.

 

Læs også
Nu strømmer illegale afrikanere til Spanien – “Vi har stadig de største migrantstrømme i vente”, siger tysk toppolitiker

http://frontex.europa.eu/assets/Publications/Risk_Analysis/AFIC/AFIC_report_2015.pdf

 

Antonio Tajani fra EU-parlamentet advarede om at Europa kan blive løbet over ende:

 

Hvis problemerne som sult og fattigdom i de afrikanske lande ikke bliver tacklet vil der være millioner og atter millioner af afrikanere, som presser på for at komme til Europa. Og dæmninger og mure vil ikke være nok (til at holde dem tilbage”

 

 

Efterretningstjenesten i Østrigs militær offentliggjorde sidste måned en vurdering, der forudså, at Europa frem til 2020 ville se en tilstrømning på 15 millioner migranter. De vurderede også at hovedparten ville være afrikanere.

 

http://www.bild.de/politik/ausland/fluechtlingskrise/europa-steht-vor-einer-neuen-zuwanderungswelle-aus-afrika-49603864.bild.html

Læs også
Italienske myndigheder sætter 800 asylansøgere på gaden

http://www.oe24.at/welt/Aufgedeckt-6-Mio-Fluechtlinge-wollen-nach-Europa/269923308

http://www.breitbart.com/london/2017/02/22/leaked-report-six-million-migrants-want-to-enter-europe/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ