Muslimsk mand anklagede muslimsk kvinde for syndig sex, fordi hun havde lagt et billede af olivenolie ud på nettet

Modelfoto: Privat

En muslimsk kvinde lagde et opslag ud på nettet (den tjeneste, der hedder Snapchat). Kvinden har tilsyneladende en blandet jordansk, palæstinensisk og newzealandsk baggrund.

 

Opslaget havde et billede af en flaske jomfruolivenolie. Ganske uskyldigt skulle man tro, og det mente kvinden da også selv.

 

Men en muslimsk mand hidsede sig voldsomt op over det. Han fordømte billedet som syndigt.

 

Han mente, at ordet ”jomfru” i ”jomfruolivenolie” ledte tankerne hen på sex! Eller som han udtrykte det lidt mere floromvundent:

 

”Den slags får en mand til at tænke på handlinger, som du måske, måske ikke har begået.”

 

Sex og jomfruer på hjernen

Man skal virkelig have sex på hjernen for at se noget seksuelt i billedet af en flaske jomfruolivenolie. Ja, ikke bare sex på hjernen, men også jomfruer på hjernen.

 

De to ting er tæt forbundet i forestillingerne om Paradis, hvor muslimske martyrer stilles 72 jomfruer i udsigt.

 

Ordet jomfru på en olieflaske var altså nok til at sætte denne muslimske mands sexfantasier i gang – og anklage kvinden for at være skyld i dette.

 

Det står ikke helt klart, om den ophidsede mand mener, at ingen muslim bør lægge billeder af jomfruolivenolie ud på nettet.

 

Men han mener vist snarere, at hun som kvinde ikke må gøre det, fordi kvinder ikke må tale om sex. Det får nemlig en mand til at ”tænke på handlinger, som hun måske, måske ikke har begået”.

Læs også
Muslimsk kvinde ville ikke give hånd til mænd – så fik hun en straf, hun ikke havde drømt om

 

 

Sikke en ballade, det kunne give …

Kvinden bag det oprindelige opslag på Snapchat lod sig dog ikke tyrannisere. Hun lagde et skærmprint af mandens mærkværdige kommentar på nettet. Det udløste hovedrystende reaktioner fra andre.

 

Så fik ’moralens vogter’ tilsyneladende lidt kolde fødder. Nu sagde han, at det hele bare var ment som et godt råd til kvinden med jomfruolivenolien.

 

Man må håbe, at denne mands protest ikke breder sig blandt muslimske mænd – så de ser krænkelser af islam i ethvert billede af jomfruolivenolie.

 

Sikke en ballade, det kunne give …

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4985944/Muslim-accused-committing-sin-photo-olive-oil.html 

Læs også
Video: Dansk Kvindesamfund laver reklamefilm for islamisk tørklæde – her kommer tre spørgsmål
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…