Vi risikerer, at kriminelle fra store dele af verden samles i Danmark – uden at vi kan slippe af med dem

Arkivfoto fra Tyskland/YouTube

To rumænere blev dømt for meget grov kriminalitet i Rumænien. Den ene blev straffet for vold med døden til følge, den anden for groft røveri.

 

Så tog de til Danmark. Her blev de ved et tilfælde anholdt i begyndelsen af februar, og de skulle så sendes tilbage til Rumænien for at få deres straf. (Berlingske)

 

Men de blev aldrig sendt tilbage. I stedet blev de løsladt, så de kunne vandre frit omkring i Danmark. Dybt kriminelle!

 

Sagen udstiller den forrykte udvikling, der er foregået omkring menneskerettighederne.

 

Det skyldes, at Menneskerettighedsdomstolen har tiltaget sig enorm magt til at bestemme, hvordan konventionen skal udlægges. Dommerne træffer stærkt politiske beslutninger.

 

Konsekvenserne er store: Vi danskere bliver forpligtet til at huse kriminelle fra store dele af verden og forsørge dem.

 

Fængselscellerne er for små …

I slutningen af maj besluttede Højesteret, at de to rumænske forbrydere ikke kunne sendes tilbage til hjemlandet. Højesteret fulgte Menneskerettighedsdomstolen.

 

Og denne domstol har lavet en ganske rabiat udlægning af Menneskerettighedskonventionen. Man sammenligner det med tortur, hvis fængselscellerne i et land er for små.

 

Der skal minimum være 3 m2 gulvplads til rådighed pr. indsat, ellers har vi ikke lov til at udvise forbrydere som de to rumænere. Vi hænger på dem.

 

Dette står ingen steder i konventionerne. Det er en beslutning, som dommerne har truffet. Den har forrykte konsekvenser i det virkelige liv.

Læs også
FN’s kontroversielle Menneskerettighedsråd – Trump i strid med formanden, Zeid Ra’ad Zeid al-Hussein

 

Fri indrejse, og så hænger vi på dem

EU’s frie bevægelighed giver rumænere adgang til Danmark. Men Menneskerettighedsdomstolen forhindrer os i at sende rumænske forbrydere ud igen, fordi de rumænske fængselsceller er for små.

 

Der er fri indrejse, men forbud mod udsendelse, som Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofod Poulsen har påpeget.

 

Det er forrykt.

 

De danske myndigheder får ordre til, at vi skal beholde disse rumænere. Men Rumænien får ingen ordre til at bringe deres fængsler op på fornøden standard.

 

Det er forrykt.

 

Læs også
Politiet understreger, at to kriminelle er ”pæredanske” – men når de kriminelle er indvandrere, skal der ikke tales om det

Selvfølgelig skal Danmark kunne sende rumænske kriminelle tilbage til Rumænien. Hvad der sker med dem dernede, må være en sag mellem Rumænien og internationale organer.

 

Forbrydere fra mindst 128 lande kan blive her

Nu vil den danske regering forsøge at få en aftale med den rumænske regering om, at vi kan sende forbryderne tilbage. Men det er uvist, hvad det bliver til.

 

På netmediet 180grader har skribenten Lars Nygaard påpeget de uhyrlige konsekvenser af Domstolens udlægninger.

 

Der er 127 lande i verden, der har en højere belægning i deres fængsler end Rumænien. Kriminelle fra mindst 128 lande kan altså flygte til Danmark, uden at de må sendes ud igen.

 

For det ville jo krænke deres menneskerettigheder.

 

Vi danskere kan altså blive tvunget til at huse kriminelle fra store dele af verden, hvis det lykkes dem at komme ind. I så fald vil vi også være forpligtet til at forsørge dem. For de må ikke sendes hjem til små celler.

Læs også
To rumænere begik 100 indbrud i Nordjylland

 

Så forrykt har menneskerettighederne udviklet sig.

 

https://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/europa-er-nu-et-helle-for-kriminelle-for-hele-verden?utm_source=newsletter&utm_medium=email

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…