Bekæmp acne uden recept: Nye piller reducerer naturligt forekomsten

Colourbox

Acne rammer op mod 90% af os danskere på et eller andet tidspunkt i livet. Forskere afslører nu en ny naturlig metode til at bekæmpe hudsygdommen – det bedste er, at den ikke er receptpligtig.

 

Der findes mange acnebehandlinger på markedet, der ikke giver nogen mærkbar effekt. Derudover kan der tages skrappere receptpligtig medicin i brug, men disse medfører ofte stærke bivirkninger såsom tør hud, udslæt, hjertebanken osv.

 

Med det formål at skabe en naturlig behandling uden bivirkninger har den britiske producent, Skinception, netop lanceret et kosttilskud, der ved brug af naturlige planteekstrakter, herunder rød solhat, mælkebøtte og aloe vera, stimulerer kroppens evne til at reducere talgproduktionen og bekæmpe acne i dybden. Ved at give huden tilstrækkelig næring bekæmpes den grundlæggende årsag til acne, der er overproduktion af talg og infektion i huden.

 

Clear Pores Acne Piller giver dig en stærk effekt inden for kort tid, så du kan genvinde noget af den tabte selvtillid tilbage som er naturligt ved acne – særligt i teenageårene. Kosttilskuddet er baseret på naturlige planteekstrakter, der bekæmper de grundlæggende årsager til acne og sammensætningen er baseret på mange års erfaring med naturlig acnebehandling. Køb Clear Pores Acne Piller her.

 

Sikkert og naturligt

 

I kampen for at hjælpe acneramte personer til at genvinde en jævn og fin ud, har Skinception i samarbejde med britiske forskere, udviklet et 100% naturligt kosttilskud, der effektivt kan bekæmpe de grundlæggende årsager til acne uden ubehagelige bivirkninger.

 

Formålet er, at trænge igennem med et produkt, der har den bedst mulige effekt på baggrund af naturlige ingredienser og samtidig ikke er receptpligtigt. Med Clear Pores Acne Piller kan du behandle din acne på naturlig og sikker vis.

 

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med shytobuy.dk er Clear Pores netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at købe et naturligt og effektivt alternativ til stærk receptpligtig acnemedicin.

 

En bøtte indeholder 60 kapsler, der rækker til 1 måneds brug. Du skal blot tage 2 kapsler om dagen i forbindelse med et måltid, da det er her kroppens evne hurtigst og bedst kan optage de naturlige ingredienser. Det anbefales at gennemføre et forløb på 3 måneders brug for at opnå de bedste resultater.

 

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige kosttilskud med speciale i hud og pinlige lidelser. Med deres store udvalg af naturlige produkter, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003. Køb Clear Pores Acne Piller her.

Læs også
Kvinder sætter fokus på cannabis som medicin
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…