Skisæsonen er lige om hjørnet – få gode råd om Norge her

Selv om det endnu er efterår, er skisæsonen ikke langt væk. Allerede i begyndelsen af december åbner de fleste skisportssteder i Norge. Flere destinationer er nu ved at være udsolgt, blandet andet. i Trysil. Her der især rift om hytter og hoteller i skolernes vinterferie. Derfor skal du snart slå til, hvis du vil sikre dig og din familie en dejlig hytte.

 

Norsk Rejsebureau gør i år ekstra meget for børnefamilierne i Trysil. Her stortrives børnene i de tre store børneområder, hvor Trysils nuttede maskot Valle huserer. I ugerne to til seks får du lidt ekstra for pengene.  Hvis du bestiller liftkort til en voksen i minimum fire dage, er der inkluderet gratis gruppeskiskole, skileje og skipas for børnene til og med seks år. Da der er rift om Valles vinteruger    kræver det hurtigt tilmelding for dig og dine børn efter først til mølle-princippet.

 

19 destinationer i Norge og 1 i Sverige

Men Norsk Rejsebureau har masser af andre destinationer i det skønne Norge.  Udover Trysil, som er Norges største skiområde med hele 67 pister og 30 lifter, tilbyder bureauet 18 andre destinationer.  Og i den kommende sæson er Vrådal i Telemarken cirka 60 km fra Langesund med som ny destination. Alle steder har børnevenlige aktiviteter samt storhytter og lejligheder til alle familiestørrelser.

 

Vær lige opmærksom på at sæsonen i Norge er længere end i Alperne, idet du kan nyde den hvide verden fra midt december til slutningen af april.  Hver eneste måned har netop sin charme på pisterne og løjperne blandt de smukke nåletræer, hvor sol og høj blå himmel sætter humøret i vejret.

 

Du kan komme op til det norske sneeventyr på flere måder. Rejsebureauet tilbyder primært kør selv-ferie, hvor du sejler med DFDS fra København til Oslo. For jyderne er det oplagt at sejle med Fjordline fra Hirtshals til Kristiansand og Langesund.

 

Skibus 

Hvis du og din familie godt kan lide at køre i bus til Norge, er det også muligt. I ugerne fem til ti indsætter Norsk Rejsebureau en skibus til Norge. Bussen med det populære navn Per Gynt Bussen starter hver fredag i de seks uger kl. 16 i Nykøbing Falster.

 

Via fem opsamlingssteder på Sjælland køres til Gudebrandsdalen til de to populære og børnevenlige skidestinationer Skeikampen og Espedalen med ankomst næste morgen. Skeikampen har et godt alpint anlæg, snowboardpark og et skønt børneområde med rullebånd og rondel. Begge steder er der desuden både et familievenligt og et udfordrende langrendsområde med samlet over 800 km løjper

 

God købekraft

”Norge bliver mere og mere populært som skidestination. Det skyldes blandt andet, at myten om, at Norge er et dyrt land at være turist i, ikke længere holder. Kursen på den norske krone er cirka 80 øre, og det betyder, at du får en god købekraft i Norge”, siger produkt- og marketingchef Christian Willumsen, Norsk Rejsebureau. og fortsætter. ”Vi kan allerede nu se, at vores trofaste gæster er begyndt at bestille deres skirejser, og lige pludselig går det hurtigt. Derfor opfordrer vi vores gæster til snart at bestemme sig for den hytte eller lejlighed, de gerne vil have.

 

Book via den nye hjemmeside

Læs også
Nordmand dræbte sin lillesøster og forsøgte at dræbe muslimer i moské – politiet taler om terror

Derefter er det blot at gå ind på vores hjemmeside som har fået et flottere look og er blevet mere brugervenlig. På siden kan du booke din pakke online. På destinationer Trysil og Hemsedal  kan gæsten med det samme se, hvilke hytter og lejligheder, der er ledige”, siger Christian Willumsen.

 

Norsk Rejsebureau har stor viden om skidestinationerne i Norge efter 108 år på markedet. Hvis du vil vide mere, kan du gå ind på www.norskrejsebureau.dk og se det ny vinterkatalog med en masse spændende oplevelser i vinter-Norge, ikke mindst for børnefamilierne.

 

www.norskrejsebureau

www.fjordline.com/dk

www.dfdsseaways.dk

 

PRESSEMEDDELELSE

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…