Parret var på krydstogt, men efter et skænderi ville konen flyve hjem – så fortrød hun og sprang i vandet for at svømme ud til skibet …

Marco Polo cruiser

Den 65-årige Susan Brown havde været fire uger på et krydstogt med skibet Marco Polo sammen med sin 69-årige mand Michael. De var nået til den portugisiske ø Madeira, men her kom de åbenbart op at skændes.

 

De besluttede sig så for at afbryde turen og flyve hjem fra den lokale lufthavn i Funchal.

 

Men ude i lufthavnen mistede Susan Brown sin mand af syne. Hun troede så, at han var taget tilbage til krydstogtskibet Marco Polo.

 

Det hylede hende tilsyneladende helt ud af den. Snart efter så hun deres skib sejle forbi lufthavnen, der ligger ud til vandet.

 

Så gjorde hun noget fuldkommen vanvittigt og dødsensfarligt. Hun sprang i vandet for at svømme ud skibet, hvor hun regnede med, at manden befandt sig!

 

Klamrede sig til håndtasken

På det tidspunkt var klokken cirka otte lørdag aften. Susan Brown havde ikke en levende chance for at nå skibet, men gennem fire timer kæmpede hun som en besat i vandet. Hele vejen klyngede hun sig til sin håndtaske.

 

Hun nåede en halv kilometer ud fra kysten, hvor hun lidt over midnat blev opdaget af nogle fiskere, som samlede hende op. Med håndtasken i et fast greb.

 

Hun blev hurtigt kørt på hospitalet i stærkt nedkølet tilstand.

 

Søndagen igennem var hun stadig så dårlig, at ingen fik lov til at tale med hende og høre hendes version af historien. Men hospitalet meldte om fremgang i hendes tilstand.

 

For at det ikke skal være løgn, viste det sig, at manden slet ikke var taget tilbage til skibet. Han var som planlagt fløjet til England!

Læs også
Han kørte på mtorvejen og pludselig blev bilens bagrude knust – stor mystik om, hvad årsagen var

 

Det vides ikke, om han agter at tage tilbage til Madeira for at besøge sin kone på hospitalet.

 

En ikke helt almindelig kvinde

Ud fra denne afsindige historie kan man gætte på, at Susan Brown har to fremtrædende karaktertræk:

 

Hun har et voldsomt temperament. Det var jo helt vildt at kaste sig i bølgerne for at svømme ud til skibet og manden.

 

Og så er hun ufatteligt sej. Man ser for sig kvinden kæmpe sig vej gennem vandet i timevis og nå en halv kilometer ud fra kysten, mens hun klamrer sig til sin håndtaske.

 

Helt almindelig er Susan Brown i hvert fald ikke.

 

Læs også
For præcis ti år siden lancerede Apple sin første iPhone – den har revolutioneret verden

(Daily Mail)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…