Asociale unge til Roskilde Festival – kalder internat-hunde til sig og tisser på dem – “Føj for noget svineri”

Colourbox

Nogle af gæsterne på roskilde Festival er dybt asociale. Festival området ligget op ad Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde. Her leger hundene på et indhegnet område.

 

Nogle af festivalgæsterne synes det er sjovt at drille og genere hundene.

 

De kalder hundene til sig og tisser på dem gennem hegnet. De kaster også affald ind til hundene i følge TV 2.

 

Det er Henrik Bucholdtz fra Dyrenes beskyttelse, som fortæller, at der bliver kastet skrald ind til hundene og tisset på dem gennem hegnet.

 

– Vi har oplevet flere gange i dag, at folk har kaldt på hundene og tisset på dem. Og det synes vi selvfølgelig er noget svineri, siger dyreværnschefen til tv2.dk.

Det er selvfølgende stærkt bekymrende, når hundene render rundt i vores hundegård, siger han til TV 2.

 

Ud over, at skraldet – hvis det for eksempel er kyllingeben eller lignende – kan være farligt at indtage for dyrene i internatet har flere festivalgæster ifølge Henrik Bucholdtz ‘svinsk’.

 

Roskilde Internat skriver på deres hjemmeside, at de holder lukket i festivaldagene for at give hundene ro, men det er tilsyneladende ikke en nem opgave. Henrik Bucholdtz siger til tv2.dk, at hundene gør og piber mere end sædvanligt, fordi der er mange mennesker i området, som gør dem urolige.

 

Roskilde Internat tage en snak med arrangørerne af festivalen for at finde en løsning på problemet med skrald og tisseri næste år. En løsning kan være et ekstra hegn, siger dyreværnschefen.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…