En 12-årig dreng savnede sine bedsteforældre – så begav han sig ud på en utrolig tur, der kunne være gået gruelig galt

En 12-årig dreng havde fortalt sine forældre og bedsteforældre, at han snart ville besøge bedsteforældrene. Men de voksne havde ikke i deres vildeste fantasi forestillet sig, at han var så ivrig efter at komme afsted.

 

Forleden aften snuppede drengen simpelt hen forældrenes bil, og så kørte han sammen med en 13-årig kammerat over til bedsteforældrene.

 

Drengen og hans forældre bor i Limbach-Frohnau i den østtyske delstat Sachsen. Bedsteforældrene bor i Bamberg i Bayern.

 

Turen er på hele 200 km. Og drengene kørte vel at mærke på motorvej. Den berømte og berygtede tyske Autobahn, hvor der ikke er nogen hastighedsbegrænsning, og hvor der bliver kørt virkelig hårdt.

 

Men drengene kom ikke ud for nogen faretruende situationer. Der var heller ingen medbilister, der meldte, at der var noget galt med bilens kørsel. Den 12-årige kørte åbenbart som en garvet bilist.

 

Det er vist ikke første gang, han har siddet bag rattet.

 

Bevægede bedsteforældre

Forældrene meldte den 12-årige savnet hos politiet, da han var forsvundet torsdag aften i sidste uge.

 

Da drengene var nået velbeholdne frem til hans bedsteforældre, ringede han hjem til forældrene og orienterede om situationen. De kunne ånde lettet op og gav ham lov til at overnatte hos bedsteforældrene.

 

Politiets talsmand Oliver Wurdak siger til The Local: ”Det var et held, at der ikke skete noget. Det er jo ellers ret usandsynligt, hvis et barn stiger ind i en bil og kører bare nogle få kilometer – hvad skal man så ikke sige om en køretur på 200 km.”

 

Drengen er under den kriminelle lavalder på 14 år, så han kan ikke strafforfølges for sin specielle køretur.

Læs også
18-årig afghaner, der myrdede sin 14-årige søster i ’æresdrab’, har lært, hvordan man smisker sig ind hos de politisk korrekte

 

Bedsteforældrene har nok skammet ham ud, da han parkerede bilen ved deres hus, efter at han havde hensat familien i store bekymringer.

 

Men det kan jo meget vel tænkes, at de i deres stille sind har været bevægede over, at deres barnebarn gik så langt for at se dem. Eller rettere: kørte så langt …

 

 

http://www.sueddeutsche.de/bayern/spritztour-kinder-fahren-kilometer-mit-dem-auto-1.3154512

 

http://www.thelocal.de/20160909/12-year-old-grannys-boy-drives-200k-to-his-grandparents

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…