Danskerne har talt: Her er de bedste slankepiller

En ny undersøgelse viser, hvilke slankepiller der er de mest populære og bedst anmeldte hos danskerne.

 

Når man forsøger at holde sig til en kaloriefattig diæt, kan sulten være den værste fjende. En appetitnedsættende slankepille vil hjælpe kroppen til at føle mæthed i længere tid og dermed hjælpe til at holde fast i en kaloriefattig kost, så det er nemmere at tabe sig. Hver slankepille er designet til at hjælpe med at tabe vægt på den ene eller den anden måde. Nogle slankepiller fedtforbrænder, mens andre undertrykker din appetit. Der findes også slankepiller, som øger stofskiftet, og andre, der blokerer for fedt- og kulhydratoptagelsen.

 

Men hvad virker bedst for danskerne?

 

Det er forskelligt fra person til person, hvilke slankepiller der virker bedst. Det afhænger af den enkelte persons behov. Hvis behovet for slankepiller skyldes overspisning og en sød tand, så er et appetitnedsættende kosttilskud ideelt. Dog spiller andre faktorer ind, i forhold til hvilke slankepiller der virker bedst.

 

Vores kroppe reagerer forskelligt på de mange ingredienser, der findes i de utallige slankepiller. Der findes dog mønstre i, hvilke ingredienser der virker mere effektivt end andre. Derfor kan undersøgelser understøttet af kundeanmeldelser bekræfte, hvilke slankepiller der virker bedst for danskerne. Hermed kan det bekræftes, at den seneste trend og bedst anbefalede slankepille findes blandt superfoods slankepiller.

 

Disse er baseret på naturlige ingredienser udvundet af frugter og bær, som du sikkert aldrig har hørt om før. Blandt danskernes anmeldelser indtager Green Coffee piller pladsen som den bedst anmeldte. Denne superfood slankepille indeholder grønne kaffebønner.

 

De alment kendte kaffebønner er brune og forarbejdet til kaffebrygning, men inden de bliver ristet, er de grønne. Fordi de grønne kaffebønner er uforarbejdet, beholder de et højt koncentrat af klorogensyre, som er anerkendt af adskillige eksperter til vægttab i pilleform. Klorogensyren er kendt for at øge fedtforbrændingen og stofskiftet med sine naturlige ingredienser, som gør green coffee-piller til de bedste slankepiller baseret på danskernes resultater og anmeldelser.

 

Hvilken befolkningsgruppe køber flest slankepiller?

 

Hos danskerne er det kvinderne i alderen 45-54 fra Sjælland, som er de største forbrugere af slankepiller. Det er ikke nødvendigvis, fordi kvinderne er tykkere i dette område. Mange faktorer – såsom adfærd og behov – er vidt forskellige og har bestemte mønstre afhængig af geografisk placering. Slankepiller bliver normalt omtalt negativt i offentligheden, men skal man virkelig være så flov over at tage slankepiller?

 

Læge udtaler: Slankepiller forbedrer livskvalitet

 

Læs også
Sådan undgår du stress i hverdagen

Søren Toubro er overlæge på Hvidovre Hospitals ‘Reduce-klinik’, hvor man har gennemført et forsøg med slankepiller. Søren Toubro medgiver, at slankepiller i patientforsøg har øget vægttabet med tre-fem kilo, men man skal ikke glemme, at overvægtige generelt har en dårlig livskvalitet, hvilket også kan være en grund til, at man tager slankepiller. Set på sagen med helsebetragtning er der en betragtelig gevinst – og man kan ikke alene få nemmere ved vægttab, men få en bedre livskvalitet ved at tage slankepiller.

 

Undersøgelserne er baseret på en statistisk repræsentativ udvælgelse foretaget af WeightWorld, som er en informationskanal og forhandler inden for personlig velbefindende og vitalitet, der siden 2004 har vejledt og rådgivet folk i forhold til at værne om deres sundhed og krop. Hjemmesiden tilbyder en pengene tilbage-garanti på mange superfoods slankepiller heriblandt green coffee-piller.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…