Dansk Folkeparti vil følge de lande i Europa, som ønsker en stærk styring af asylstrømmen: Vil lægge loft over antallet af asylansøgere

Foto: Dansk Folkeparti

To skarpe fronter tegner sig i EU: Dem, der støtter Merkels åbne grænser, får nu modstand fra mange lande, som vil lægge have grænsekontrol og loft over antallet af asylansøgere. Nu melder Dansk Folkeparti ud, at de vil have et loft over tilstrømningen ligesom Østrig.

 

Men hvor står regeringen? Der er topmøde på mandag. Her vil Merkel møde modstand. Men hvad siger den danske regering?

 

 Loft på for eksempel 1000 om året

Dansk Folkeparti melder nu klart ud til fordel for Merkels kritikere.

 

Partiet foreslår nu, at Danmark sætter en grænse for, hvor mange asylansøgere vi kan tage imod.

 

Partiets udlændingeordfører Martin Henriksen siger til Den Korte Avis: ”Vi vil lægge et loft over det antal flygtninge, vi kan tage imod på et år. Det er det, blandt andre Østrig nu gør. Det kunne være 1000, men vi har ikke lagt os fast på tallet. Men 1000 svarer nogenlunde til det antal, der kom i 00’erne”.

 

Martin Henriksen tager afstand fra de skøn over asyltallet, der er kommet fra regeringen: ”Danmark skal slet ikke modtage 25.000 flygtninge og migranter i år og 15.000 næste år.”

 

Henriksen mener, at ”regeringen er for opgivende over for den migrantkrise, vi befinder os i.”

 

Dansk Folkepartis ordfører giver et bud på, hvordan asyltallet kan bringes ned omkring 1.000 om året: ”Danmark kan sætte prop i og bremse tilstrømningen. Det kan ske med flygtningelandsbyer og asylcentre ved grænsen, så migranter returneres til Tyskland.”

 

Det er vigtigt, at vi sender folk, der kommer fra et sikkert land, tilbage hvor de kom fra.

 

En stribe lande lukker af

Læs også
Tysk avis afslører, hvordan Merkel åbnede Tysklands grænser for asylstrømmen – den historie kan Henrik Sass og S lære af

Martin Henriksen udmelding ligger i forlængelse af udviklingen i en stribe europæiske lande. Det er beskrevet i artiklen øverst i avisen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…