Under et indremissisonsk bibelmøde i Aarhus var mænd og kvinder adskilt – en knivstikker fik frit spil

I lighed med islam holder Indre Mission åbenbart også mænd og kvinder skarpt adskilte, når de samles til bibelmøde, og det fik katastrofale konsekvenser for en 27-årig kvinde, der brutalt blev overfaldet med en 30 centimeter lang brødkniv af en 33-årig forelsket mand.

 

Under et bibelmøde i Indre Missions Ungomshus i Åbyhøj i Aarhus Kommune trængte den 33-årige mand bevæbnet med brødkniven tirsdag aften den 18. august ved halv otte tiden ind hos kvinderne, der holdt bibelmøde på førstesalen, medens mændene holdt deres bibelmøde i ejendommens have.

 

På førstesalen kastede han sig over den 27-årige kvinde og nåede at stikke hende 17 gange flere steder i ansigtet og på overkroppen, inden kvindernes skrig fik mændene i haven til at smide deres bibler fra sig og komme til undsætning.

 

Var medlem af Indre Mission

På sin vej ind i kvindernes lokale havde den 27-årige kvindes mand ifølge Ekstra Bladet grebet en træstol og med den som skjold var det lykkesdes for ham at skubbe den 33-årige væk fra sit blødende offer.

 

Den 33-årige voldsmand, som i går blev varetægtsføængslet i fire uger sigtet for drabsforsøg, var medlem af Indre Mission, men var blevet bedt om at holde sig væk fra minigheden i Åbyhøj.

 

Det var ifølge Ekstra Bladet sket efter en bibel-campinglejr sidste sommer, hvor 1.500 medlemmer af Indre Mission deltog.

 

Her blev den 33-åriges besættelse af den 27-årige kvinde så voldsomt, at han fulgte hende overalt, hvorfor Indre Mission i Åbyhøj ifølger Ekstra Bladet besluttede at udelukke ham fra deres fællesskab.

 

Jamen, han var jo troende

Under normale forhold ville den 33-årige mand være blevet anmeldt til politiet for hans gentagne grænseoverskridende opførsel over for den 27-årige kvinde. Ekstra Bladet har spurgt lederen af Indre Missions ungdom, Tonny D. Sørensen, hvor det ikke var sket, og fik svaret:

 

“Man kan måske sige, at den her oplevelser er bagsiden af et kristens fællesskab. Altså at man langt hen ad vejen forsøger kun at se det bedste i alle menensker. Desuden var fællesskabet i den pågældende Aarhus-gruppe meget rummeligt, og de tolererede måske mere end de fleste.”

 

Læs også
Opgør mellem to grupper af “unge drenge” på Dyrehavsbakken – 14-årig stukket to gange med kniv

Den nu drabssigtede 33-årige er iøvrigt kendt af politiet. Ifølge Ekstra Bladet fik han for 15 år siden en dom for voldtægtsforsøg og frihedsberøvelse. Han protesterede ikke mod varetægtsfængslingen, der skal tilbringes i surrogat på en sikret psykiatrisk  institution.

 

Under Muhammedkrisen allierede Indre Mission sig iøvrigt med Islamisk Torssamfund i en fordømmelse af Jyllands-Postens tegninger.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…