Tyskland svigter Europa

Wikimedia Commons/EuroNews Youtube

De tyske politikeres opførsel grænser til det uforsvarlige. Det er stærkt uholdbart, både overfor tyskerne selv, og overfor alle os andre når den tyske regering fører en politik, som tiltrækker så mange mennesker.

 

Det er direkte skadeligt for Europa og de europæiske befolkninger, at et så toneangivende land insisterer på, at EU skal styre udlændingepolitikken, og skal gøre det ved at drive modtagercentre og fordele flygtninge rundt til landene.

 

Tilsvarende er det helt utilstedeligt, at Tyskland med sin “åbne arme” politik trækker i tusindvis af asylansøgere og illegale indvandrere i retning mod Danmark.

 

Opfordring til at sætte livet på spil

For når illegale indvandrere og asylansøgere hopper i faldefærdige både med livet som indsats eller gemmer sig i lastbiler, så er det fordi Tyskland og andre europæiske regeringer sender det signal, at de vil tage imod dem.

 

Det er jo reelt en opfordring til at sætte livet på spil, og det er stærkt uholdbart, ligesom det uundgåeligt vil skabe massive integrationsproblemer i de europæiske lande

 

Flere siger, at den tyske regering opfører sig ansvarligt. Men det er forkert. Det forholder sig lige modsat. Regeringens opførsel er uansvarligt, fordi den er med til at fastholde og ligefrem anspore folkevandringen til Europa.

 

Asylansøgere der nægter at tage imod vand og mad

Helt aktuelt har vi set det i Ungarn, hvor en række migranter og asylansøgere nærmest har afpresset sig vej ind i Tyskland. Under stor mediebevågenhed har de råbt og skreget om, at de vil til netop Tyskland, og altså ikke blive i EU-landet Ungarn, hvor de ellers opholdt sig.

 

Nogle har nægtet at modtage vand og mad i håbet om, at de tyske politikere ville give sig og lade dem komme til Tyskland, og det var jo så netop, hvad der skete.

 

Hvis man nu tænker langsigtet, mon denne handling fra Tysklands side vil betyde, at flere eller færre vil søge mod Tyskland? Vil denne handling betyde flere eller færre lignende episoder i fremtiden?

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Vore efterkommere vil dømme os hårdt, hvis vi blot lader stå til og acceptere at blive slået omkuld af en så stor tilstrømning. Europa må afvise dem, der kommer, og vi skal gøre det af hensyn til vore efterkommere.

 

Martin Henriksen er MF og udlændingeordfører for DF

 

Asylansøgere nægter at modtage vand og mad kan ses HER.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…