Politisk korrekte medier hetzede mod Inger Støjberg – så kom et af medierne ved et uheld til at vise, at hun havde ret

De politisk korrekte medier har svømmet over med forsøg på at sværte Venstres Inger Støjberg, efter at hun på sin Facebook kritiserede unge indvandreres opførsel.

 

Inger Støjberg skrev blandt andet:

 

”Hvornår lærer I at opføre jer ordentligt?

 

Jeg er lige kommet hjem fra biografen. Her sad en flok indvandrerdrenge på vel omkring 14-15 år bag ved mig og generede fra start til slut. De sparkede på stolen, talte, kommenterede og kastede med slik.

 

(…) jeg begriber simpelt hen ikke, at I ikke gør jer umage for at opføre jer ordentligt. I bliver ikke til noget, hvis I fortsætter sådan.”

 

Nogle debattører med de rigtige meninger hævdede, at Støjberg dermed gav indtryk af, at alle indvandrere er sådan. Men det er en absurd påstand.

 

Støjberg har ret

Man kan ikke diskutere samfundet uden at bruge generaliseringer. For eksempel: Kvinder har lavere løn end mænd. Eller: Offentligt ansatte i København har højere sygefravær end offentligt ansatte i Jylland.

 

Men ingen ved sine fulde fem vil mene, at disse sande sætninger betyder, at alle kvinder har lavere løn end alle mænd osv. De betyder derimod, at kvinder som helhed har lavere løn end mænd.

 

Det, Inger Støjberg skrev, var selvfølgelig heller ikke noget med, at alle unge indvandrere opfører sig dårligt – og at ingen unge danskere gør det. Derimod lå der i hendes bemærkninger, at der blandt unge indvandrere er særligt store problemer med opførslen.

 

Og det har hun fuldkommen ret i.

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

 

Larm, vold og kriminalitet

Kriminaliteten blandt unge indvandrere fra især en række muslimske lande er langt højere end blandt danske unge.

 

Det er normalt heller ikke danske unge, der angriber politi, ambulancer og brandfolk, sætter containere og bygninger i brand og bombarderer busser med sten i deres lokalområde. Det er helt overvejende indvandrere fra de samme lande.

 

 

Samtidig er det velkendt, at unge indvandrere har skabt problemer i biografer. Voldsomst gik det for sig, da indvandrere hærgede en Palads-biograf i København ved afslutningen af Ramadanen

 

”Pressen på P3”

I stedet for at diskutere disse såre reelle problemer, hældte journalister og debattører skældsord ud over Inger Støjberg. Hellere fornægte virkeligheden end give afkald på de politisk korrekte meninger.

 

Læs også
Inger Støjberg vraget – både Venstre og Socialdemokratiet glider nu væk fra den stramme udlændingepolitik

Et radioprogram på DR fik så den idé at lave en reportage med nogle unge indvandrere i en biograf, der kunne vise, at de opførte sig meget bedre, end Støjberg påstod. Programmet hedder ”Pressen på P3”, og det var udsendelsen onsdag den 4. februar.

 

Programmet sendte en reporter ind til filmen American Sniper, som Støjberg også havde set, for at høre, hvad unge indvandrere på stedet havde at sige. Reporteren talte med Haddi, Firash og Museen på henholdsvis 18, 18 og 17 år. Det gik fuldstændig galt.

 

”Hvis filmen er kedelig, så løber vi rundt”

Den ene af de tre medgiver, at han godt kan finde på at tale ”lidt højlydt” under en film. Han bliver så spurgt, hvad der kunne få ham til at lade være med det. Han svarer:

 

Personligt, så vil jeg helst have, at de selv kom over og sagde det til mig, at jeg skal dæmpe mig, så de ikke skal tilkalde vagten.

 

En af de andre supplerer: – på en rolig måde, en fin måde. På en rolig og stille måde komme over og være glad, og sige, hør lige her, kan I ikke slappe lidt af, så de ikke skal tilkalde vagten.

 

Men så kommer den ene af dem til at afsløre, at der er store problemer med at opføre sig ordentligt:

Læs også
BBC: Kilde siger, at den efterlyste tyrker fra Utrecht har været terrorist for Islamisk Stat

 

Det kommer an på, hvor kedelig filmen er jo.

 

Reporter: ”Hvor kedelig filmen er?”

 

Indvandrer: Hvis den er kedelig, så er det bare med at komme i gang og løbe rundt.

 

Anden indvandrer: Jaja, det er rigtigt. Jeg giver ham ret i det, han siger.

 

Katastrofen

Her fornemmer man, at reporteren bliver noget urolig over den retning, samtalen tager. Så han forsøger at få dem til at vise deres pæne side ved at sige:

 

Læs også
12-årig dreng blev udsat for modbydeligt overfald fra to indvandrerdrenge – TV2 bagatelliserer sagen

”Men I ved jo også godt, at der sidder nogle, som har købt billet til filmen, som alligevel måske ikke synes, den er kedelig. Hvad med dem?”

 

En af de tre svarer først: Det er dem, det går ud over.

 

Men så kommer en af de andre ind med en bemærkning, der fuldstændig hiver tæppet væk under både reporteren og studieværterne:

 

Han laver bare sjov. Jeg har ikke andet at sige end ”Go ISIS!”. (Det vil sige: ”Fremad Islamisk Stat!”)

 

Reporteren forsøger sig forfjamsket: ”Go easy?”

 

Nej, jeg siger ”Go ISIS!”

 

Læs også
Tre partier siger nej til at lade Islamisk Stats tilhængere komme tilbage til Danmark

Nu er reporteren hylet helt ud af den. Han kan kun få fremstammet: ”Ej, det mener I ikke overhovedet. Det tror jeg ikke på.”

 

Hele meningen med programmet ligger i ruiner. Man skulle jo netop vise, at de unge mennesker slet ikke svarede til Inger Støjbergs kritik.

 

Og så fortæller de frejdigt, at de opfører sig stærkt forstyrrende i biografen, hvis de keder sig, hvorefter de hepper på Islamisk Stat!

 

Det fortvivlede forsøg på at redde situationen

Tilbage i studiet prøver den ene vært fortvivlet at redde situationen:

 

”Ja, det sluttede lidt mærkeligt det live-interview, men sådan er det nogle gange. Det forstår jeg ikke helt, men en syg form for humor – forhåbentlig … De sluttede af med det, man godt kunne kalde en meget, meget dårlig joke.”

 

De interviewede indvandrere siger noget, der slet ikke passer ind i det politisk korrekte univers. Hvad gør journalisterne så?

 

I stedet for at indrømme problemet, skynder de sig at erklære, at det hele nok bare var en syg vittighed. Selv om de ikke har noget belæg for at sige det.

 

De vil ikke se virkeligheden i øjnene. De vil ikke erkende problemerne. For hvis de gør det, bliver de socialt isolerede fra de rigtige meningers fællesskab. Og det har de ikke mod og karakterstyrke til.

 

Så de skvulper med strømmen og laver alle mulige omfortolkninger, når virkeligheden trænger sig ind på dem.

 

Og frem for alt gør de det, som de politisk korrekte er bedst til: De prøver på at slå budbringeren ihjel.

 

I dette tilfælde ved at hetze mod Inger Støjberg.

 

Indslaget kan høres her via Uriasposten.dk:

 

http://www.uriasposten.net/archives/63724

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…