Hvad er straffen for at forlade islam? Hør en imam give et svar, der rystede publikum i et tv-program

Youtube

Vi kommer ind midt i en ophedet debat i et britiske TV-program. En af paneldeltagerne, professor Richard Dawkins, spørger en ung muslimsk kvinde: Hvad er straffen for at forlade den islamiske tro?

 

 

Da hun ikke vil svare vender han sig imod en af de andre paneldeltagere, Dr. Mohamad Mukadam: Hør doktor hvad er straffen for frafald?

 

———– folk taler i munden på hinanden

 

Dawkins prøver igen: Giv os et hurtigt svar!

 

 

Og Mohamad Mukadam svarer så: ”Ok, hvis det er et islamisk land er svaret meget klart, frafald straffes med døden.”

 

Dawkins: Tak det var alt jeg ville høre.

 

Dr. Mohamad Mukadam: Men hvad er sammenhængen, mellem hvad der sker i et islamisk land og i Storbrittanien, jeg har svært ved at se forbindelsen?

 

Forbudt at forlade islam

I Vesten er de fleste mennesker opvokset som kristne.

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

 

Men hvis man som voksen får lyst til at konvertere til en anden tro eller blot frasige sig sin barnetro for at blive fritænker eller ateist, så gør man det.

 

I kristendommen er der intet forbud mod at forlade religionen. I islam er det lige modsat.

 

Ifølge den bogstavtro islam er man født muslim og man skal forbliver muslim. Hvis man forlader islam er straffen ifølge den fundamentalistiske og bogstavtro islam – døden.

 

I Islamisk Stat hvor man udlever islams grundlæggende dogmer til punkt og prikke henrettes folk derfor også øjeblikkeligt, hvis man finder ud af, at de har forladt islam.

 

Dem der ikke er muslimer eller som anses for forkerte muslimer, kan være heldige, at få lov til at konvertere til sunni-islam, ellers er det af med hovedet.

 

Mange mennesker er ikke vidende om, at det er forbudt at træde ud af islam, især fordi det er tabu overhovedet at tale om det i Vesten, hvor islam markedsføres som fredens, kærlighedens, tolerancens og frivillighedens religion. Men her bliver det altså sagt direkte af en muslimsk lærd.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

Se klippet her:

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…