De politisk korrekte er i chok – nu kommer de med de mest absurde søforklaringer på, at så mange stemte på Dansk Folkeparti

Colourbox

Dansk Folkepartis store valgsejr har sendt rystelser gennem de politisk korrekte snakkende klasser. Alle dem med de mange ord og de rigtige meninger.

 

De mest skingre typer har spyttet hadefulde indlæg ud på Facebook: Dansk Folkeparti er racister, nazister og andet godt, og nu vil de altså bare emigrere.

 

Jævnligt har vi oplevet det samme cirkus, når konflikter om værdipolitikken har spidset til: Valget i 2001, Muhammed-konflikten osv.

 

De vidste ikke, hvad de gjorde

De røde journalister i blandt andet det offentlige TV er også i chok. Men de kan jo ikke komme med de samme uartikulerede reaktioner, som man finder på Facebook.

 

Så de gør noget andet i stedet for. De prøver at forstå, hvordan folk kan finde på sådan noget som at stemme på Dansk Folkeparti. Det har en klar undertone af, at det jo kræver en nærmere forklaring, når folk gør noget, som Journalistisk Venstreparti slet ikke bryder sig om.

 

Blandt andet TV2 har været godt i gang.

 

Man har i flere indslag spurgt nogle af de mennesker, der stemte på Dansk Folkeparti, hvorfor de gjorde det. Derefter har man spurgt akademikere og andre fra de snakkende klasser, der kunne fortælle os, at disse vælgere i virkeligheden ikke vidste, hvad de gjorde.

 

De har nemlig slet ikke stemt på Dansk Folkeparti af de grunde, som de selv går og tror, må man forstå.

 

De snakkende klasser leverer så i stedet de mest absurde søforklaringer på, hvad der virkelig har fået så mange til at stemme på Dansk Folkeparti.

 

Man har kastet sig over sønderjyderne

Læs også
Inger Støjberg vraget – både Venstre og Socialdemokratiet glider nu væk fra den stramme udlændingepolitik

Journalisterne har især kastet sig over sønderjyderne. Dansk Folkeparti havde nemlig et særlig godt valg i Sønderjylland og Sydjylland mere bredt.

 

Men allerede her går det galt for journalisterne.

 

Den store historie er jo ikke, at Dansk Folkeparti gik meget frem i Sønderjylland. Den store historie er, at Dansk Folkeparti fik et kanonvalg næsten overalt i landet uden for de store byer – og også i visse områder i de store byer som Københavns vestegn.

 

Det er med andre ord en generel tendens, som så bare har været ekstra stærk i Sønderjylland. Denne generelle tendens kan man selvfølgelig ikke forklare ud fra særlige sønderjyske forhold.

 

Forhutlet udkantsområde

Hvorfor snakker journalisterne så hele tiden om Sønderjylland?

 

Det er, fordi de går efter at finde en helt bestemt forklaring på Dansk Folkepartis fremgang.

Læs også
Dansk Folkeparti opruster: Udvalg, der skal skærpe partiets nationalkonservative profil med Martin Henriksen som formand

 

Den går ud på, at det især er sociale tabere fra fattige udkantsområder, som stemmer på Dansk Folkeparti. Folk, der føler sig pressede og angste over udviklingen, og derfor i protest stemmer Dansk Folkeparti.

 

I virkeligheden er det slet ikke udlændingepolitik og grænsekontrol, der optager dem. Men deres sociale problemer og følelsen af svigt får dem til at afreagere ved at kræve stram udlændingepolitik. Sådan lyder de fine forklaringer.

 

I den forbindelse udnævner man så Syd- og Sønderjylland til i hovedsagen at være et lettere forhutlet udkantsområde, der føler sig overset.

 

Det er et voldsomt fortegnet billede af en region, der rummer stærke, selvbevidste og succesrige byer som for eksempel Sønderborg, Esbjerg og Fredericia. Her stemte masser af mennesker på Dansk Folkeparti.

 

Og det bliver fuldkommen forrykt, når man vil bruge dette groft fortegnede billede af Syd- og Sønderjylland til at forklare Dansk Folkepartis fremgang i hele landet!

 

Ganske almindelige mennesker

Læs også
TV2 gik over stregen i forhold til Dansk Folkeparti, men trækker nu tilsyneladende i land

Men Journalistisk Venstreparti vil absolut skabe det indtryk, at det er tabertyper, som stemmer på Dansk Folkeparti.

 

I den forbindelse har TV2 og Politiken allieret sig med nogle medlemmer af de snakkende klasser i det sønderjyske. Specielt en tilflyttende keramiker og en museumsinspektør på Sønderborg Slot.

 

Museumsinspektøren opstiller syv grunde til Dansk Folkepartis fremgang. Ingen af disse grunde handler om den voldsomme asyltilstrømning eller grænsekontrollen!!

 

De fleste mennesker, som har stemt på Dansk Folkeparti, vil med stor sikkerhed pege på udlændingepolitikken, grænsekontrollen og begrænsning af EU’s magt som meget vigtige begrundelser. Det fremgår også af TV2’s egne reportager.

 

Det er ganske almindelige mennesker, der for de flestes vedkommende har et ganske almindeligt arbejde – eller en ganske almindelig pensionisttilværelse. Dansk Folkeparti har faktisk en større andel fra det private erhvervsliv blandt sine vælgere end Socialdemokraterne (Greens/Børsen).

 

Når de fremhæver udlændingepolitikken, så er det ikke, fordi de er sociale tabere. Det er, fordi de rent faktisk mener, at der er store problemer her. Med god grund.

 

Læs også
Dansk Folkeparti stiller krav til ny regering om fast grænsekontrol – det er der meget gode argumenter for

Er halvdelen af danskerne sociale tabere?

Søforklaringerne om, at Dansk Folkeparti primært bæres frem af fattige udkantsområder og marginaliserede individer, har længe været brugt. Men de bliver mere og mere absurde:

 

En meningsmåling har for eksempel vist, at halvdelen af den danske befolkning erklærer sig mest enige med Dansk Folkeparti i udlændingepolitikken (Greens/Børsen).

 

Ifølge de politisk korrekte udlægninger skulle det så betyde, at op mod halvdelen af den danske befolkning i dag lever i udkantsområder og er sociale tabere!?

 

Gå hjem og vug.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…