Brutal behandling af treårig dreng skaber raseri på de sociale medier

En dreng løber fra en voksen mand i et supermarked. Man ved endnu ikke om manden er drengens far, men det kan meget vel tænkes.

 

Da manden fanger drengen, giver han ham et hårdt slag i hovedet, så han falder ham om. Derefter hiver han ham brutalt på benene igen. Så overlader han drengen til en kvinde, som kan være hans mor. Hun tager drengen med ud af supermarkedet. Det hele er optaget af et overvågningskamera.

 

Før i tiden ville en sådan episode højst blive registreret af nogle få mennesker på stedet. Men nu om dage brager optagelsen ud på de sociale medier. Herfra går den videre til de etablerede medier. I dette tilfælde har en amerikansk TV-station taget den op.

 

Reaktionerne på de sociale medier har været meget voldsomme. Mandens behandling af den forsvarsløse dreng fordømmes i rasende vendinger. Dette røre fører til, at medierne forfølger sagen for at finde ud af, hvad der ligger bag den ubehagelige episode.

 

Foreløbig er det slået fast, at manden er 23 år, og man har hans navn. Forhåbentlig kan det føre til, at myndigheder eller børneorganisationer finder frem til drengen og får afklaret, hvilken situation han befinder sig i.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…