Lille A blev væk og kostede samfundet en formue

Den berygtede indvandrebandeleder ”Lille A” holdt det danske retssystem for nar i over et halvt år

 

 

Af Poul Erik Andersen

 

 

Forside:

 

 

Den berygtede indvandrebandeleder fra Blågårds Plads, Abdessamade Benarabe, bedre kendt som Lille A, har på trods af to sigtelser for drab og drabsforsøg samt praleri af knivstikkeri, endnu ikke set et fængsel inde fra. Men i tirsdags faldt hammeren i retten i Lyngby. Læs her hvordan …

 

 

Artikel:

 

 

Efter at han i over et halvt år havde holdt retssystemet for nar, faldt hammeren i tirsdags over den formkodede bandeleder fra Blågårds Plads, den 35 årige Abedessamade Benarabe, bedre kendt som Lille A.

 

 

Hammeren faldt i form af en dom, der ifølge Ekstrabladet lød på tre måneders ubetinget fængsel, en bøde på 50.000 kroner samt frakendelse af kørekortet i seks år for en vanvidskørsel, der fandt sted den 4. april sidste år.

 

Læs også
Motionscyklist fandt pose i skoven: ”Da jeg så, hvad der var i posen, hoppede jeg tilbage” – og så skyndte han sig at ringe til politiet

 

Når det først efter et år omsider lykkedes at få slæbt indvandregangsteren fra Blågårds Plads i retten skyldes det, at han først havde gjort sig usynlig og derefter meldt afbud til retsmøderne med sygdom som begrundelse.

 

 

Skulle have været i retten i august sidste år

Første retsmøde i sagen var oprindeligt berammet til tirsdag den 20. august sidste år ved retten i Lyngby, men måtte aflyses, da det ikke havde været muligt at forkynde retsmødet for Lille A. Han var ganske enkelt gået under jorden.

 

 

Da det omsider lykkedes for politiet at opspore ham og overrække ham forkyndelsen, meldte han sig efterfølgende konsekvent syg umiddelbart før den dag, retsmøderne var berammet til.

 

 

Det nummer lavede han også i tirsdags, hvor han for tredje gang havde meldt sig syg umiddelbart inden retsmødet.

Læs også
17-årig afrikaner anholdt efter bandekrig i Gråsten: ”Fucking racister så langt ude på landet”

 

 

Ifølge Ekstra Bladet fik det imidlertid dommeren til at tabe tålmodigheden og udstede en anholdelsesbegæring på Abedessamade Benarabe, og kort tid efter dukkede politiet op med ham, efter at de havde støvet ham op på Nørrebro.

 

 

”Jeg er ikke helt på toppen, men har ingen problemer med at være her, når jeg nu er her,” forklarede han ifølge Ekstra Bladet retten om sin sygdom

 

 

Efter biljagten, som sluttede efter mødet med en lygtepæl, der stod i vejen for bilen, forsøgte han at stikke af.

 

 

I retten begrundede han flugtforsøget med, at han troede at det var Hells Angels, der forfulgte ham. ”Men da jeg opdagede, at det er en politibetjent, får jeg næsten lyst til at omfavne ham,” sagde han ifølge Ekstra Bladet.

Læs også
Iraker er anklaget for grov svindel med asyl og førtidspension – den har kostet danske skatteydere knap 1 million kroner

 

 

Han tog betænkningstid med hensyn til at anke dommen.

 

 

Biljagt med 190 kilometer i timen og hash i blodet

Sagen startede som en almindelig færdselssag om aftenen den 4. april sidste år, hvor to betjente i en civil politibil observerede en stor, dyr Mercedes, der omkring Gentofte kørte for stærkt på Helsingørmotorvejen.

 

 

I stedet for at standse, forsøgte bilens fører at stikke af fra politiet, og det resulterede i en biljagt, hvor Lille A på et tidspunkt kørte 191 kilometer i timen på et sted, hvor man ikke må køre over 90.

 

 

Læs også
Mand fra Polen troede, han kunne begå det ene grove hjemmerøveri efter det andet – men det blev værst for ham selv

Biljagten endte i Københavns nordvestkvarter, hvor Lille A i venstre side af vejbanen pløjede ind over en cykelsti med det resultat, at cyklist måtte springe for livet, hvorefter han med et brag kolliderede med en lygtepæl.

 

 

Han forsøgte herefter at stikke af, men blev indhentet af politiet, som havde optaget forfølgelsen på video. Efterfølgende viste en narkotest, at han under vanvidskørslen var påvirket af hash.

 

 

En kilde, der havde set videoen, betegnede det ifølge TV2 Nyhederne som ”en fuldstændig sindssyg eftersættelse”.

 

 

Blev landskendt ti dage efter sin vanvidskørsel

Ti dage efter sin vanvidskørsel blev Abedessamade Benarabe landskendt, da TV2 den 14. april viste TV-dokumentaren ”Bandekrigerne” med Lille A som hovedperson, og hvor han blandt andet fortalte, at han Boltens Gård havde været involveret i et knivoverfald på en rocker fra Hells Angels.

 

Læs også
En stor skare pårørende til en tyrkisk mand optrådte så truende på hospitalet, at fortvivlede sygeplejersker græd

 

Han er dog aldrig blevet tiltalt for overfaldet, ligesom han også slap for at blive dømt efter to gange at have været sigtet for drab og drabsforsøg. Efter dommen i tirsdag er det således første gang, han bortset fra varetægtsfængslinger for alvor skal ruske tremmer.

 

 

Til gengæld har hans storebror, Abderrozak Benarabe, bedre kendt som Store A, mange års erfaringer med livet bag tremmer og afsoner i øjeblikker endnu en dom, som han blev idømt for en uge siden, torsdag den 3. april.

 

 

Denne gang lød dommen på seks måneders fængsel for at have sparket og trampet en 20-årig kvinde, som nu er død, i hovedet og på kroppen, efter at han havde sparket hende omkuld på Blegdamsvej på Nørrebro i København.

 

 

Ingen af de to brødre er danske statsborgere.

 

 

Se video: Her kan man tale om en sindssyg eftersættelse

Som nævnt i artiklen, udtalte en kilde, der havde set politiets videooptagelse af biljagten på Lille A, at der var tale om ”en fuldstændig sindssyg eftersættelse.”

 

 

Men prøv så engang at se her! Videoklippet er fra filmen ”Blues Brothers”.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…