Socialdemokrater og radikale udviser foragt for dansk kultur

Er der noget, der har optaget sindene i denne sommers agurketid – og fortsat er et varmt emne – er det Ekstrabladets afsløring af, at det er lykkedes Hvidovre Hospitals vicedirektør, Torben Mogensen, at skjule, at man gennem de sidste 8-10 år kun har serveret halalslagtet oksekød og kylling for patienterne.

 

En mediestorm, som den der fulgte, er ikke set ret tit. Også politikere og andet godtfolk kom op på tæerne.

 

Ekstrabladet kunne derefter konstatere, at mindst 30 dagsinstitutioner over hele landet var sprunget med på halal-vognen, og at frikadeller og spegepølse var aldeles haram i vestegnskommunernes daginstitutioner.

 

Alle de politisk korrekte plusord

Det fik lederen af børneinstitutionen Martha Hjemmet på Nørrebro, Anna Fisker, på banen.

 

I forbindelse med oplysning om, at hun havde besluttet kun at servere halalslagtet mad til børnene i daginstitutionen, anvendte hun de smukkeste plusord: inklusion, mangfoldighed, integration, respekt, plads til alle, rummelighed, inkluderende dialogformer, hensyn. Alt sammen til benefice for de muslimske børn.

 

Og som om det ikke var nok, var børnenes mad ”arena for overførsel af kultur og normer”. Oversættelse: Overførsel af muslimsk kultur og normer på danske børn.

 

Foragt for dansk kultur

At udradering af flere og flere områder af dansk kultur sker i dyb foragt for danske børn og voksne og i ærbødig reverens for islam, er dog slet ikke noget problem, mener socialdemokraterne, repræsenteret ved Trine Bramsen. Pyt da, den danske kultur skal såmænd nok klare sig og overleve.

 

Det indestår Bramsen for. Med ungdommelig ulidelig selvglæde udtalte hun bramfrit i TV den 26.7., at Dansk Folkeparti og de Konservative måtte mene, at dansk kultur var meget svag, siden partierne ville lovgive mod halalkød i offentlige institutioner.

 

Hun, derimod, mente, at dansk kultur var stærk nok til at overleve hvad som helst. Altså tilsyneladende også den halsstarrige udslettelse, en del politikere har sat sig for skal ske så hurtigt som muligt. Man kan godt blive lidt nervøs for den unge, glade kvindes habitus. Hendes argumenter er jo rent Radikale.

 

Læs også
Stifterne af nyt parti: Danmark har brug for Nye Borgerlige

 

Den radikale Helveg i debat med Messerschmidt

Men vi fik heldigvis den rene vare, nemlig den Radikale Rasmus Helveg Petersen. Han forstår virkelig at komme med de særprægede udtalelser, der næsten som en naturlov tages i anvendelse, når de Radikale skal forsvare og promovere islam. Morten Messerschmidts TV-duel den 24. juli med Helveg Petersen, blev for sidstnævnte en pinlig, tåkrummende affære.

 

Når man ingen argumenter har overhovedet, så kan man jo prøve at score nogle billige points med arrogance, nedladenhed og latterliggørelse af modparten. Nu skal man imidlertid stå meget tidligt op, være særdeles vidende og velforberedt for at udsætte Messerschmidt for denne herskerteknik. Og det gik da også helt galt for Helveg Petersen.

 

“Kødet er ikke farligt” 

Duellen handlede dels om dyrevelfærd, dels om mærkning af halalkød. Helveg Petersen havde øjensynligt aldrig hørt om slagteribekendtgørelsens § 9. Han mødte derfor Messerschmidts citater herfra med en hovedrysten og kaldte ubehøvlet et ønske om mærkning af halalkød for Messerschmidts sædvanlige rablerier.

 

I mangel af argumenter benyttede Helveg Petersen sig af sidebemærkninger som ”åh Gud”, ”han tror, kødet er farligt”, ”manden her [sic.] har mistanke om, at kødet bærer på noget”, alt krydret med fjogede grin.

 

For sandheden er jo – forklarede Helveg Petersen – at imamens bøn ikke hopper over i kødet. Jo, det sagde han virkelig. Et imponerede politisk argument.

Læs også
DR og TV2 har været vigtige redskaber for socialisterne og de kulturradikales “opdragelse” af danskerne

 

Helveg Petersen var ude af stand til at forstå, at mange EU-lande ikke har de samme skrappe regler for dyrevelfærd som Danmark. Til Messerschmidts krav om forbrugeroplysning, dvs. mærkning af halalslagtet kød, kunne han igen ikke fatte en lyd.

 

I fortvivlet hovedrysten erklærede han: ”Jeg forstår det simpelthen ikke.” Da man næppe kan stille noget op med en så afgrundsdyb uvidenhed, må man blot med Margrethe Vestagers ord konstatere: Sådan er det jo!

 

Man kan så spørge EkstraBladet om, hvorfor Messerschmidt blev budt en så sølle meddebattør.

 

Præst: Forsvar for dansk kultur er lig usikkerhed

I Kristeligt Dagblad den 1.8. ville sognepræsten Peter Grønlykke også gerne give sin støtte til halalmad. Alle, der ikke er enige med ham, er ”vildfarne kristne og islamofober”.  Han har vist desværre glemt Jesu ord: ”Gå ud og gør alle folkeslag til mine disciple”. Så i stedet for at forkynde kristendommen, arbejder han ihærdigt på at forkynde islam.

 

Vi, der ønsker at fastholde vores egen kultur, er efter hans opfattelse ”usikre på vores egen kultur”. Tværtimod. Det er vores styrke, at vi netop er så sikre på, at vores kultur er så langt bedre end den muslimske, at den er vigtig at bevare.

 

Læs også
Politisamarbejde er afgørende for bekæmpelse af grænseoverskridende kriminalitet

Hvis dansk kultur overlever ind i det næste århundrede, sker det ikke på grund af, men på trods af hjemmehadere, halalhippier og dhimmier.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…