Efter drab på betjent: 93 procent af tyskerne vil udvise kriminelle afghanere, selv om de risikerer grum skæbne under Taliban i hjemlandet

Afghaner stikker betjent dødeligt (Foto privat via BILD)
Getting your Trinity Audio player ready...

Tyskland har i en årrække ført en særdeles politisk korrekt udlændingepolitik. Den har medført enorme problemer med voldelige og islamfanatiske indvandrere. Men tyske myndigheder og mange borgere har i politisk korrekthed lukket øjnene for ødelæggelsen af deres samfund.

 

Nu har mange tyskere fået nok. Den folkelige vrede brød for alvor igennem for nylig, da en politimand blev dræbt af en afghansk indvandrer med rabiat islamistiske holdninger.

 

Politimanden  forsøgte at hjælpe, da afghaneren havde hamret en kniv  i en kendt islamkritiker. Det kostede ham selv livet. De uhyggelige begivenheder fandt sted på åben gade i byen Mannheim. (Den Korte Avis)

 

Foto af afghaner, der stikker betjent dødeligt – artiklen fortsætter under fotoer …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu vil 93 procent vil af med kriminelle afghanere

Nu raser mange af de førhen så politisk korrekte tyskere mod islamistiske voldsmænd fra Afghanistan og andre ikke-vestlige lande, der ødelægger deres land. En aktuel meningsmåling taler sit tydelige sprog.

 

Hele 93 procent af tyskerne går i dag ind for, at man igen skal indføre udvisninger af storkriminelle forbrydere til Afghanistan og Syrien – det er en straf, der skal lægges oven i den almindelige straf.

 

Denne mulighed for at udvise storkriminelle afghanere blev ellers lukket ned at de tyske myndigheder, da Taliban igen kom til magten i Afghanistan i august 2021.

 

De tyske myndigheders begrundelse var, at et Taliban ved magten kunne kaste Afghanistan ud i et nyt barbari med grufuldt bestialske afstraffelsesmetoder. Det stred mod Tysklands humanitære principper, hvis man udviste afghanske migranter til sådanne forhold, lød det.

 

Men tyskerne raser nu over, at det så i stedet er dem, der skal trækkes med en masse intolerante, voldelige og fanatiske afghanere i deres fredelige Tyskland – mennesker, der vil påtvinge dem bestialske værdier, som de finder afskyelige.

 

Krav om udvisning til Afghanistan

Den afghanske migrant, som knivdræbte den retskafne og pligtopfyldende politimand i Mannheim, havde tydeligvis intet til overs for det tyske samfunds værdier.

 

Han var fanatisk islamist, hvilket fremgik af hans højlydte lovsange til Allah og hans foragt for almindelige ‘vantro’  tyskere – herunder ofrene for hans egne forbrydelser.

 

Denne voldspsykopatiske islamist har fået mange tyskere til at se rødt. De vil simpelt hen ikke have et afskum som ham i deres samfund. Derfor kræver de, at han bliver udvist af Tyskland – selv om Afghanistan er et frygteligt samfund at blive udvist til.

 

Ifølge en aktuel meningsmåling (INSA/BILD) kræver hele 93 procent (!) af de adspurgte tyskere, at man igen indfører udvisninger til Afghanistan.

 

Tyskland har haft et udvisningsstop til Afghanistan, siden Taliban på ny kom til magten i Kabul i august 2021. Man veg tilbage for at udvise afghanerne til det bestialske samfund, de kom fra.

 

Men det skal være slut nu, siger altså et massivt flertal af tyskerne. Kun 3 procent af tyskerne er imod, at man genindfører udvisninger til Afghanistan.

 

Gruppevoldtægter

Denne voldsomme folkelige reaktion hænger sammen med, at tyskernes erfaringer med afghanske migranter generelt er særdeles problematiske.

 

Afghanere fylder meget i de tyske kriminalitetsstatistikker, når det gælder voldsforbrydelser. Afghanerne ligger således i top, når det gælder andelen af voldtægter, herunder gruppevoldtægter. Den Korte Avis har tidligere skrevet om denne afghanske voldskultur.

 

Det er en voldsom kulturkamp, der nu udspiller sig i det tyske samfund. Mange tyskere er blevet grebet af stor vrede. De vil simpelt hen ikke finde sig i, at en islamistisk morder og lignende voldspsykopatisk pak terroriserer deres liv og samfund.

 

Et langt mere konfliktfyldt samfund

Det er ved at gå op for de tyske politikere, at denne vrede har vokset sig så stærk, at det ikke længere rækker at give borgerne en forflygtigende sludder for en sladder.

 

Der er ikke den store udsigt til, at denne folkelige vrede forsvinder. For den får hele tiden ny næring.

 

Meget tyder på, at Tyskland bliver et langt mere konfliktfyldt samfund. Tegnene i den retning er allerede ret klare. Blandt andet illustreret ved den pligtopfyldende politimand, der blev slået ihjel af en efter alt at dømme totalt afstumpet islamist, der ville myrde i Allahs navn.

 

Freddy Heimweh

Tyskland havde engang en meget folkekær sanger, der hed Freddy Quinn. Han gik i folkemunde under navnet “Freddy Heimweh” (“Freddy Hjemvé”) efter titlen på hans mest kendte sang. Han var for mange indbegrebet af alt, hvad der føltes godt og rigtigt og trygt i det tyske samfund.

 

Freddy Heimweh lever stadig (han er blevet 92 år). Men mange tyskere har i dag svært ved at genkende den verden, som de delte med den folkekære sanger. Blandt andet oplever de stadig større skygger af islamistisk fjendtlighed og vold, som truer deres samfund.

 

En uansvarlig udlændingepolitik sætter sine spor.

 

Begynder at skele til Danmark

De eferhånden utålelige forhold i Tyskland har fået flere tyske politikere til at skele til Danmark. Den danske integrations- og udlændingeminister Kaare Dybvad Bek er således blevet lidt af en kæledægge i tyske politiske miljøer. De bruger den danske debat og lovgivning til at legitimere, at de selv vover sig ud i en mere kritisk holdning.

 

Danmark har sine egne problemer med islamisering. Men vi har et stærkere fundament for at tage kampen op mod den end så mange andre lande.

 

Det fundament bliver stadig vigtigere at fastholde for vores samfund.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…