Dyb splittelse om udlændingepolitik hos britiske konservative – Braverman deler video med pro-palæstinensisk aktivist, der vil normalisere massakrer

opdateret 22.1…

Den konservative britiske premierminister Rishi Sunaks politiske liv hænger i en tynd tråd.

 

Det konservative parti er dybt splittet i en strid om en asyllejr i Rwanda.

 

Sunaks lovforslag er netop i disse dage til behandling i Parlarmentet.

 

60 medlemmer af de konservative truede den 17. januar med at stemme imod, fordi de mente, at forslaget ikke er vidtgående nok. Det skrev DailyMail.

 

De vil have fjernet en mulighed for appel i loven. Men det kan stride mod konventioner og engelsk ret. Desuden er partiets venstrefløj imod.

 

Nogle af de konservative oprørere endte med at stemme for Sunaks forslag om en Rwanda-lejr.

 

Men situationen er fortsat kaotisk. ingen ved om forslaget kommer igennem Overhuset.

 

Og hvis det gør, så venter flere juridiske slagsmål.

 

Det er vurderingen, at Sunak udskriver valg til efteråret, og at han taber til Labour.

 

Striden bliver set som højrefløjens opvarmning til at skifte Sunak ud som de konservatives leder.

 

Et godt bud på en ny konservativ leder er Suella Braverman.

 

Braverman mener, at den enorme tilstrømning af illegale migranter til Storbritannien skal stoppes effektivt.

 

Derfor arbejdede hun som indenrigsminister meget ihærdigt for en stram udlændingepolitik. Hun ville have et asylcenter i Rwanda.  Og hun forklarede direkte og tydeligt, hvorfor Storbrtitannien slet ikke magter den store støm af illegale migranter.

 

Det var for hård kost for den konservative Risik Sunak, der fyrede Braverman.

 

Men Braverman er fortsat med sin kritik og debat.

 

Hun er en af dem, der åbent har været meget kritisk over for de pro-palæstinensiske demonstrationer i kølvandet på Hamas’ terrorangreb mod Israel den 7. oktober.

 

Hun mener, at de har været stærke udtryk for antisemitisme. Hun kalder demonstrationerne for had-marcher, og peger på udtrykket “fra floden til havet”. Det bliver forstået som et ønske om at udslette Israel fra landkortet.

 

“Vi har nu set titusindvis af mennesker gå på gaden efter massakren af ​​jøder, det største tab af jødiske liv siden Holocaust, og synge for at slette Israel fra kortet. I mine øjne er der kun én måde at beskrive disse marcher på: de er hadmarcher.”

 

Som et eksempel på det har hun for nylig delt en video, der kan ses længere nede i denne artikel.

 

På videoen ser man en mand, og man kan høre ham sige på engelsk, at massakrer skal normaliseres.

 

Videoen er angiveligt fra en pro-palæstinensisk demonstration i London. Og udtalelsen udtrykker et ekstremt jødehad.

 

Sådan skriver Suella Braverman på X, hvor hun har delt videoen.

 

Hun støttes i sine udtalelser om weekendens demonstrationer på Twitter/X, blandt andet af journalist og forfatter Douglas Murray, skriver det norske netmedie rights.no.

 

Braverman, Murray og andre advarer så kraftigt, fordi jødehadet er i voldsom vækst.

 

Desuden er det ulovligt at støtte terrorisme i England.

 

Men aktivistens udtalelser har ikke haft nogen konsekvenser, skriver rights.no.

 

Politiet i London udsendte søndag besked om, at de ville forsøge at få fat i taleren, der sagde, at massakrer skal normaliseres.

 

De overvejer sagen og vil som led i det forsøge at tale med den pågældende.

 

“Problemet er, at vanviddet i Londons gader bliver sendt rundt i verden, mens man spekulerer på, hvad man skal gøre,” kommenterede Douglas Murray .

 

Politiet har modtaget massiv kritik for ikke at gribe ind over for pro-palæstinensiske aktivister med hadefulde udtalelser, og kritikken har i høj grad drejet sig om, at politiet optræder dobbeltmoralsk.

 

De palæstinensiske aktivister “håndteres med silkehandsker”, mens kritikere bl.a. hårdt slået ned på.

 

Søndag blev seks aktivister anholdt .

 

Politiet arresterede søndag seks pro-palæstina aktivister for deres påståede plan om at målrette og forstyrre London Stock Exchange, sagde politiembedsmænd.

 

Efterforskere fastslog, at medlemmer af Palæstina-aktionsgruppen planlagde at forårsage skade og låse fast på infrastruktur mandag morgen for at blokere børsbygningen fra at åbne for handel.

 

“Dette er betydelige anholdelser,” sagde Metropolitan Police Detective Superintendent Sian Thomas. “Vi mener, at denne gruppe var klar til at udføre et forstyrrende og ødelæggende stunt, der kunne have haft alvorlige konsekvenser, hvis det havde været en succes.”

En, der peger på, hvem der samles i gaderne, er journalist og redaktør Andy Ngo. Han peger på, at det er den mest radikale venstrefløj, der samles med rene islamister.

 

“London – Et tegn fra den islamiske menneskerettighedskommission: ‘Verden stoppede nazismen … verden skal stoppe zionismen’. Den islamiske gruppe tildelte Charlie Hebdo prisen “Årets islamofob” kort efter, at jihadister skød ind på den satiriske avis redaktion og dræbte 12. I denne video kan Antifa-flaget også ses,” kommenterer Ngo ifølge rights.no.

 

Forbindelsen er den samme i hele den vestlige verden, den ses lige så tydeligt i Norge, som den ses i Londons gader, skriver rights.no.

 

a


a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…