Klokken 5 søndag morgen blev stjålen bil brugt som rambuk til stort indbrud – otte personer efterlyses

Klik ind og se fotos af flere af de efterlyste
Getting your Trinity Audio player ready...

Københavns Politi efterlyser syv mænd og en kvinde, som mistænkes i forbindelse med et indbrud i et galleri. Ved indbruddet blev en stjålen bil brugt som rambuk.

Som led i efterforskningen af et indbrud i et galleri offentliggør Københavns Politi nu overvågningsbilleder af flere af de mistænkte. Indbruddet fandt sted lidt efter kl. 05 natten til søndag den 31. marts. Her blev en stjålet, sort personbil bakket gennem porten ind til galleriet, der har adresse på Vasbygade i København SV.

 

Gerningsmændene stjal en række kunstværker, placerede dem i flere ladcykler og cyklede kort efter fra stedet i retning mod Hotel Scandic Sydhavnen og videre i retning mod Mozarts Plads.

 

Københavns Politi har haft en omfattende efterforskning af indbruddet og beder nu offentligheden om hjælp til at identificere flere af de mistænkte.

 

”Efterforskningen peger på, at syv mænd og en kvinde på forskellig vis er indblandet i indbruddet. Vi har overvågningsbilleder af flere af de mistænkte, og vi håber, at vi med hjælp fra borgerne kan få oplysninger om, hvem de er, og hvor de befinder sig. Kan man genkende personerne, eller har man andre oplysninger vedrørende indbruddet, så skal man ringe til politiet på tlf. 1-1-4,” siger politikommissær Mathias Holm, fra Indbrudssektionen i Københavns Politi.

 

Københavns Politi offentliggør billeder af fem af de otte mistænkte.

A:

Københavns Politi

 

B:

Københavns Politi

 

C:

Københavns Politi

 

D:

Københavns Politi

 

E:

Københavns Politi

 

Derudover er der tre andre mistænkte, som på gerningstidspunktet var iført samme blå jakke som mistænkte E.

Ring 114

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…