Pro-palæstinensere misbruger danske mindedage til deres egne politiske formål

Mindelunden i Ryvangen (Arkivfoto: Steen Raaschou)
Getting your Trinity Audio player ready...

Er der mon udsigt til, at flere end nogle ganske få politikere langsomt er ved at forstå, at deres politik og deres klamren sig til for længst uddaterede konventioner bid for bid ødelægger vores land?

 

Eller mener flertallet, at alt er tilladt, hvis bare ekstremisterne er ekstreme nok?

 

Hvornår får danskerne nok?

Hvor langt ud kan palæstinenserne, som er så ilde lidt, at ingen muslimske lande vil give dem statsborgerskab, drive den danske befolkning, før den samler sig i en modstandskamp?

 

Palæstinenserne – og ikke at forglemme medløberne, de venstreradikale – er i disse måneder overalt, hvor danskerne samles for at fejre eller mindes historiske begivenheder. For palæstinenserne & co. vil ses og høres. Og hvad er bedre, end når medierne også er til stede for at forevige begivenhederne, så deres forhadte demonstrationer kan ses på TV?

 

Festgudstjenesten i Aarhus domkirke

Selv ikke den 21. januar, en uge efter tronskiftet, hvor der blev afholdt festgudstjeneste i Århus Domkirke, kunne Hamas-sympatisører nære sig. På gæstelisten var imamen Siad Dahir Ali, der bar en palæstinensisk halsklud med teksten ”Free Palestine”.

 

Enhver anden med en så manglende forståelse for, hvordan man opfører sig i en kirke, var omgående blevet bortvist. Men nej, det gælder ikke, når vi taler om Danmarks fjender.

 

Den 22. januar – med baggrund i en imams provokerende opførsel under festgudstjenesten den 21. januar – stillede Susie Jessen (DD) følgende spørgsmål til Kirkeudvalget:

 

”Vil ministeren redegøre for, hvem der har inviteret imamen Siad Dahir Ali til festgudstjenesten i Aarhus domkirke søndag den 21. januar 2024? Vil ministeren desuden kommentere på, om ministeren finder det provokerende og upassende, at en imam bruger den festlige begivenhed til at fremme sin egen politiske dagsordenen?”

 

Svarbidraget fra Aarhus Stift lød: ”Deltagerne i festgudstjenesten var inviteret af Aarhus Stift og Aarhus Domkirke med baggrund i deres tilknytning til folkekirken, det officielle Danmark, Det officielle Aarhus, andre trossamfund, eller væsentlig tilknytning eller betydning for Aarhus.”

 

Kirkeminister Morten Dahlin (V) tilføjede: ”Personligt mener jeg, at imamens valg om at bære et tørklæde med “Free Palestine” var dybt upassende. Festgudstjenesten i Aarhus Domkirke handlede om fejringen af et historisk tronskifte og af et nationalt samlingspunkt for alle danskere, nemlig Danmarks Konge. I min optik var det derfor forkert at benytte lejligheden til at promovere synspunkter om en konflikt i Mellemøsten.”

 

  1. Maj blev også forsøgt ødelagt

Også den 5. maj, Danmarks befrielsesdag, tillod Hamas-sympatisørerne og deres medløbere sig at provokere befolkningen ved ikke alene på denne dag at gennemføre deres krigsforherligende demonstrationer, men tillige at tage frihedskæmperne fra 2. verdenskrig som gidsler. Mere kvalmende kan de næppe blive.

 

Vores frihedskæmpere ville vende sig i deres grave, hvis de kunne høre dette usle, feje segment smiskende sige, at de ”går med modstandsfolkene i ånden”.

 

Eksisterer der en nederst moralsk grænse for sådanne personer?

 

Det må være en pine uden lige for frihedskæmpernes efterkommere reelt at blive brugt i en terrororganisations øjemed.

 

Mindesmærke for jøder skændet

 

På Israels Plads skændede de ydermere mindesmærket, som var en tak for danskernes hjælp til jøderne under 2. verdenskrig.

 

Det er svært at finde et ord til at beskrive disse personager. Rakkerpak er det ord, der ligger lige på tungen. Uden pli og uden opdragelse, og for de danske medløberes historieløshed tillige manglende forståelse for hvad mindedagen betyder for deres landsmænd.

Afskyen vokser

Venstres formand kaldte opførslen udansk og historieløst. Men har medløberne overhovedet lært historie i skolen? Mon ikke disse historieløse tror, at verden startede ved år 0? Altså det år, barnerumperne hver især blev født. Så er der jo heller ikke så mange år at skulle huske tilbage.

 

Jeg heftede mig også ved interviewet med Christian Rabjerg Madsen (S).

 

I interviewet kom Madsen helt op de høje nagler, da han udtalte, at vores demokrati er stærkt, så derfor skulle palæstinenserne og deres medløbere da have lov til at demonstrere, men at han også havde lov til at være uenig.

 

Det har jeg oversat til: ”Ødelæg alt hvad I vil, men jeg vil brokke mig hver gang.” Har Madsen mon hørt om, at med demokrati kan demokrati udryddes?

 

Hvor stærkt, vores demokrati er, er nok et spørgsmål, når tilvandrede og deres efterkommere på få årtier har været i stand til at destruere det land, som vi selv og ikke mindst vores forfædre har kæmpet for.

 

Og nej, der er visse demonstrationer, nemlig de, der har til formål at ødelægge vores land, der ikke burde være tilladt. Det er utroligt, at politiet giver tilladelse til, at aggressive tilvandrede kan demonstrere lige netop på danskernes mindedage.

 

Og så skal vi på lejrtur

Venstrefløjens og islamisternes had til USA stikker ikke dybere, end at alt, hvad man gør over there må de også have. Så når man i Guds eget land lancerer teltlejre på universiteternes områder, gør man da det samme her. Og forårsvejret er jo med dem, så de kommer de nok ikke til at fryse.

 

Ingen af dem ser det modsætningen i at være imod besættelse og så besætte universitetet.

 

En journalist satte sig for at finde ud af, hvad de unge ventede at opnå ved en sådan aktion.

 

Det kom der nogle ret komiske ikke-svar ud af. Ikke alle ved, hvorfor de er med i teltlejren. Men lidt rav i gaden er jo aldrig af vejen for dette uvidende segment.

 

“Studerende mod besættelsen” – altså ikke mod universitetsbesættelsen – er noget mere aktivistisk erfarne. Gruppen fortalte, at de ville blive boende i teltlejren, til Københavns Universitet lyttede til deres seks krav, hvoraf et af dem var, at universitetet “anerkender og fordømmer det igangværende folkedrab og opfordrer til en øjeblikkelig våbenhvile og ophævelsen af belejringen af Gaza”.

 

Man må håbe for dem, at universitetet falder til patten, før vi får snestorm.

 

Børnene – et stærkt kort

Enhver islamist ved, at når Vesten skal overtales, så må børnene (mis)bruges. For her smelter europæernes hjerter, og enhver eventuel tankevirksomhed ophører.

 

Prøv dog at forstå, at islamister ikke betragter børn som små mennesker, men som et middel til at få vestlige lande til at makke ret.

 

Og nu ser vi igen børn misbrugt i islamisternes ærinde. Terrororganisationen Hamas’ velnærede medlemmer ser gerne de palæstinensiske børn sulte ihjel, for de er klar over, at alle andre vil få skylden.

 

Terrororganisationen Hamas’ mønster for krigsførelse er, at selv om de kun disponerer over et svagt militær (hvis man kan kalde en terrorgruppe det), overfalder terroristerne igen Israel med mord og gidseltagning af så mange israelere som muligt. Erfaringsmæssigt er terroristerne velvidende om, at Israel svarer igen med samme (og hårdere) mønt, så de løber i skjul og gemmer sig i civilbefolkningen. Verden vil derefter rotte sig sammen mod det eneste demokrati i et ocean af arabiske lande. Kravet fra Vesten er, at antallet af parternes krigsofre skal være proportionalt. Et fuldstændigt bizart krav, når det gælder krig.

 

Dette mønster er idiotisk naive politikere ude af stand til at se.

 

Se dette 10 minutters foredrag ”Why war on Hamas?” af et tidligere medlem af Hamas. https://www.youtube.com/watch?v=WZzzDaMyn8M.

 

Et foredrag, der er god at blive klog af. At de universitetsbesættende studerende skulle blive klogere, er et håb, der nok kan opgives, men måske kunne politikerne lære noget.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…