Lige syd for den danske grænse: Rabiate islamister truer demokratiet – og det får de lov til

Faximili BILD
Getting your Trinity Audio player ready...

Islamiske ekstremister fra en organisation, der kalder sig “Muslim Interaktiv” afholdt søndag en demonstration i Hamborg.

 

De islamiske demonstranter krævede oprettelse af en islamisk stat. Et ‘stenalderdiktatur’, som den tyske avis, BILD, advarende kaldte det.

 

Igen og igen blev der under demonstrationen råbt “Allahu akbar”.

 

Deltagerne gjorde det klart, at de afviste Tyskland, og de opfordrede til at gøren en ende på værdidiktaturet og på støtten til Israel, skriver Welt.

 

“Kalifatet er løsningen”, hed det.

 

Kalifatet betyder opløsning af demokrati og oprettelse af det muslimske samfund styret efter koranens love og regler, sharia.

 

Der var over 1000 deltagere til demonstrationen. Men gruppen “Muslim Interactive” når langt bredere ud. De er i kontakt med titusinder på nettet, skriver Welt.

 

Deres talsmand er i øvrigt en 25-årig lærerstuderende. Mens han radikaliserer unge muslimer læser han til lærer, skriver BILD.

 

Politiet gav grønt lys

Politiet havde givet grønt lys til at gennemføre demonstrationen.

 

Myndighederne i Hamborg kunne have forsøgt at få den antidemokratiske demonstration forbudt på samme måde, som man kunne gå efter at forbyde en nazistisk demonstration.

 

Men det gjorde man ikke. Demonstranterne fik lov til at uhindret at at agitere for deres had til demokratiet i islams navn.

 

Det store, moderat borgerlige parti CDU forsøgte gennem et beslutningsforslag i delstaten Hamborgs parlament at få stoppet det modbydelige angreb på demokratiet. Men det kunne det politiske flertal i Hamborg ikke bekvemme sig til at sørge for.

 

Demokratiets fjender fik lov at boltre sig. På det foto, som optræder i denne artikel, kan man få et indtryk af, hvad det er for nogle typer, der føler sig kaldet til at lufte deres had til demokratiet.

 

Set med danske øjne er det særlig ubehageligt og bekymrende, at noget sådant udspiller sig lige syd for vores grænse til Tyskland.

 

For danskerne er det en skræmmende tanke, at et had til demokratiet, som man kender det fra nazismens tid, udfolder sig lige syd for vores grænse.

 

Det er ikke nogen beroligelse, at hadangrebene mod demokratiet denne gang ikke finder sted nazismens navn, men i islamismens. Målet er under alle omstændigheder at smadre demokratiet.

 

Denne gang står den ikke umiddelbart på uniformer og strækmarch. Nutidens antidemokratiske fanatikere – blandt andet i Hamborg – kan såmænd i deres udseende ligne ‘casual’ studentertyper i T-shirts og jeans.

 

Men indeni er de fyldt af hæslige tanker. Tanker om at smadre demokratiet. Tanker om at knægte kvinders frihed i en åndsformørket, mandschauvinistisk undertrykkelse. Tanker om at erstatte demokratiet med det mest modbydelige, indkrænkede og voldelige tyranni.

 

Det er ikke bare rystende for danskere, der er opvokset i en stærk frihedstradition. Det er en direkte trussel mod vores samfund og vores civilisation.

 

Der findes ingen undskyldning for at løbe med på den slags holdninger. Der findes ingen undskyldning for at gøre kvinder til tildækkede slaver af deres mænd. Der findes ingen undskyldning for i den grad at prædike had til demokratiet og foragt for kvinders frihed.

 

Talsmænd (og -kvinder) for intolerance og islamistisk åndsformørkelse dukker nu i stigende grad op også i lande med en stærk tradition for åndsfrihed og demokrati – med Danmark som et eksempel.

 

Lige syd for vores grænse baner en truende åndsformørkelse og aggressiv intolerance sig vej.

 

Alt for mange danskere, tyskere og andre har uskyldiggjort islamismens had til vores kultur og vores værdier. Det har givet åndsformørkelsens kræfter alt for let spil.

 

Nu bliver det stadig tydeligere, at der efterhånden vokser stadig større grupper frem i vores samfund og i beslægtede vestlige samfund, som marcherer under ufrihedens, kvindeundertrykkelsens, voldelighedens og fanatismens fane. Islamismens fane.

 

Det kræver stor beslutsomhed og handlekraft, hvis man overhovedet skal have en mulighed for at forhindre, at intolerancens, åndsformørkelsens og voldsforherligelsens kræfter tager magten fra os.

 

Blindheden over for tyranniets og fanatismens kræfter er skræmmende. Vi har i den grad brug for en ny kamp for friheden – et opgør med islamismen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…