Ære være Allah i Aarhus

Getting your Trinity Audio player ready...

Det har vakt en del opsigt, at iman Siad Dakir Ali fra ”Fredens Moske” i Brabrand mødte op til kongelig festgudstjeneste i Aahus Domkirke iført et partisantørklæde med påskriften ”Free Palestine”. Naive danskere vil måske spørge, hvad ”Palæstina” har med islam at gøre. Men det skyldes i så fald, at de ikke ved, at islam ikke er en religion, men en erobrerideologi, hvis fortalere hader og afskyr indbyggerne i ethvert territorium – som bl.a. Israel – der ikke beherskes af deres såkaldte gud. Ham kan man læse om i Koranen, og det er en mand, som alle forældre bør advare deres børn mod at nærme sig, selvom han har slik med.

 

Men nu bliver islam altså blåstemplet af selveste Kongehuset. Herefter kan Allahs forkæmpere i den ganske verden prale med, at de har fået krammet på Danmark og nyder kongeparrets nåde. For ingen skal bilde nogen ind, at Hoffet ikke har godkendt deltagerlisten. Frederik og Mary ved, hvad de gør, og vi kan utvivlsomt vente os flere lignende udfoldelser fra disse woke-influencere. Islamkritikere og -modstandere kan godt pakke sammen, for Muhameds tid er kommet.

 

Desværre har adskillige af Folkekirkens fastlønnede forkyndere også accepteret muhamedanernes uafvendelige magtovertagelse. De har ellers lovet at bekæmpe en vranglære som islam, men da de mener, at Jesus og Muhamed kan være ét fedt, er der jo ikke noget at forsvare – bortset fra pensionen.

 

Den hellige jødehader fra Brabrand må i dag være en tilfreds mand. Han har nu opbakning fra nogle af Danmarks vigtigste institutioner – Kongehuset, regeringen, Folketinget og Folkekirken. Herefter er det bare om at spille med musklerne, så farer de høje herrer og damer sammen og bøjer sig for alle krav.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…