Fængsel i 15 år og udvisning: Bagmand i narkobande dømt – der er nu faldet i alt tilsammen 130 års fængsel til de dømte i sagen

Google Maps
Getting your Trinity Audio player ready...

Nu er de sidste domme faldet i en sag om et stort narkokompleks, som National enhed for særlig Kriminalitet (NSK) har optrevlet.

 

Det skriver NSK i en pressemeddelelse.

 

I sagen er i alt sytten mænd nu blevet dømt med en samlet strafmængde på 130 års fængsel.

 

I går mandag blev de sidste sager som nævnt afgjort ved Retten i Glostrup, hvor tre tiltalte er blevet idømt lange fængselsstraffe.

 

Store mængder kokain og hash

 Der er tale om tre mænd i alderen 37, 28 og 26 år, der af retten blev fundet skyldige i hver deres rolle i en organisation bag handel med store mængder kokain og hash.

 

Den 37-årige bagmand blev idømt 15 års fængsel og udvisning for bestandig.

 

Retten fandt det bevist, at han i en periode fra juli 2020 til september 2022 var ansvarlig for planlægning af indsmugling af kokain, forsøg på indsmugling af kokain.

 

Dertil kom besiddelse af kokain samt videreoverdragelse af kokain af en samlet mængde på ca. 60 kg.

 

Han blev også fundet skyldig i besiddelse og videreoverdragelse af 200 kg hash.

 

Den 28-årige blev idømt 15 års fængsel for som organisator at være medansvarlig for besiddelse og videreoverdragelse af samlet ca. 35 kg kokain samt for 30 kg hash.

 

Den 26-åriges fængselstraf blev udmålt til 11 år for at have videreoverdraget 23,3 kg kokain, 90 kg hash og 2 kg ketamin.

 

De tre afgørelser er de sidste i et kompleks, hvor i alt 17 mænd nu er blevet dømt. Den samlede strafmængde er 130 års fængsel.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…