Anklage: 14-årig voldtaget af 10 indvandrerdrenge, der filmede overgrebene – Europa oplever flere lignende sager

Overgrebene skete i et skovområde i Belgien (Arkivfoto: Privat)

En 14-årig pige i Belgien havde en kæreste, der misbrugte hende på det groveste. Det er et eksempel på, hvor dybt kvindeforagt kan stikke hos drenge med indvandrerbaggrund. Det skriver DailyMail.

 

Kæresten, der også er 14 år, er tiltalt for at ‘udlåne’ den 14-råge pige til mindst 10 mindreårige drenge i en park. De skete ved tre forskellige lejligheder.

 

Den 14-årige dreng tog den 14-årige pige med til et skovområde i byen Kortrijk i Vestflanderen.

 

Her forgreb han sig på hende. Derefter tillod han flere andre drenge på samme alder at forgribe sig seksuelt på pigen.

 

Pigen kan have opholdt sig i skoven i flere dage, hvor hun blev voldtaget gentagne gange.

 

Drengene filmede hinanden mens overgrebene fandt sted. Imens holdt den yngste på 11 år udkig, skriver Dailymail.

 

Videooptagelserne blev lagt ud på sociale medier.

 

‘Gerningsmændene udviste “en fuldstændig mangel på sans for almindelige normer og adfærd’, har en efterforsker sagt ifølge DailyMail.

 

Ifølge lokale medier har alle drengene indvandrerbaggrund, skriver DailyMail.

 

Pigen var i flere dage tavs om overgrebene af frygt for repressalier. Men til sidst begyndte sagen er rulle, og den har fået omfattende omtale og vakt stor forargelse i Belgien, skriver DailyMail.

 

Den 14-årige kæreste er en “loverboy-type”. Dette udtryk bliver brugt om en form for menneskehandler, der får unge piger til at forelske sig i dem, for derefter at lade sine venner misbruge pigerne.

 

I England har der været mange domme mod grupper af mænd, der har knyttet unge usikre piger til sig, for derefter at lade andre mænd bruge dem mod betaling.

 

Gruppevoldtægt af helt unge piger

I april 2010 blev fire mænd med udenlandsk baggrund dømt til udvisning for en grov gruppevoldtægt af en 14-årig pige på Vorbasse sommermarked.

 

Det var dengang meget usædvanligt med en gruppevoldtægt – og så af en helt ung pige.

 

Men siden er den type grufulde sager fortsat i takt med masseindvandringen til Europa fra lande med et helt andet kvindesyn.

 

I marts blev to skolepiger på 15 og 16 år seksuelt misbrugt af en ungdomsgruppe i Østrig – der er i alt ni mistænkte.

 

Otte drenge og en pige mellem 15 og 18 år er under mistanke for voldtægt eller seksuelt misbrug. Det blev filmet af misbrugerne. De mistænkte er tyrkere, serbere og østrigere med migrationsbaggrund, skriver avisen krone.au.

 

Avisen skriver, at der kort forinden fandt to to lignende hændelser sted.

 

I Wien var en tolvårig pige angiveligt blevet voldtaget i månedsvis – der var 17 mistænkte, og også her blev det filmet.

 

Mest tragisk udviklede det sig for en 14-årig pige, der døde. Hun blev fundet i en lejlighed i Wien, der tilhørte en afghaner. Hun havde formentlig været bedøvet og misbrugt, skriver avisen.

 

Der har altid været vold og voldtægt. Men der skal bekæmpes og ikke forøges gennem masseindvandring fra samfund med et helt andet syn på vold og kvinder.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…