Udlændinge slog butiksansat i hovedet, da de forsøgte at flygte med stjålne varer

ARKIV / Overvågningsvideo
Getting your Trinity Audio player ready...

Midt- og Vestsjællands Politi fik i går torsdag klokken 17.11 en anmeldelse fra et supermarked om to mænd, der kunne mistænkes for et butikstyveri.

 

De havde været voldelige over for især en mandlig butikskontrollant, de flygtede fra stedet.

 

Mændene var nu tilbageholdt, og politiet rykkede ud til supermarkedet for at få klarlagt de nærmere omstændigheder.

 

Tre flasker gin

En mandlig butikskontrollant havde bemærket, at de to mænd havde lagt tre flasker gin til en samlet værdi af ca. 500 kr. ned i en taske.

 

Herefter forlod de stedet uden at betale, så butikskontrollanten henvendte sig til mændene, der blev tilbageholdt med hjælp fra personalet.

 

Slog butiksansat i hovedet

Inden politiets ankomst lykkedes det de to mænd at flygte fra supermarkedet.

 

Kort efter lykkedes det dog butikskontrollanten at få fat i den ene, som den anden herefter forsøgte at befri ved at slå butikskontrollanten i hovedet.

 

Den anden mistænkte tog herefter flugten, men blev fundet ved togstationen i Kalundborg, hvor butikskontrollanten igen forsøgte at tilbageholde ham.

 

Her slog den mistænkte slog igen butikskontrollanten flere gange, så forbipasserende kom ham til undsætning og fik slået alarm til politiet.

 

Afhørt ved hjælp af tolk

Politiet fik identificeret de to tilbageholdte som to mænd på 42 og 54 år fra Georgien, der blev anholdt og bragt til politistationen i Roskilde.

 

Her blev de med assistance fra en tolk til sager afhørt og sigtet for røveri og vold.

 

Anklagemyndigheden vil i løbet af fredagen fremstille de to mænd i et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med påstand om varetægtsfængsling.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…