To mænd indhentede 17-årig og stak ham med kniv – så flygtede de på cykel

Foto: Politiet

Københavns Politi efterlyser vidner, der har set to mænd køre på en el-cykel i området Sigurdsgade, Titangade, Skjolds Plads og Sifs Plads lørdag den 4. februar omkring kl. 18.

 

Som led i efterforskningen af et knivstikkeri den 4. februar offentliggør Københavns Politi nu overvågningsbilleder, der viser de formodede gerningsmænd cykle på en el-cykel. Der er tale om en hvid damecykel af mærket Specialized, og politiet håber at høre fra vidner, der kan have set de to mænd på cyklen før eller efter hændelsen.

 

Knivstikkeriet fandt sted omkring kl. 18 lørdag den 4. februar, hvor to gerningsmand passede en 17-årig dreng op i Titangade på Nørrebro. Her fra blev han jagtet til Sigurdsgade, hvor han blev stukket, han var dog ikke i livsfare.

 

Gerningsmændene, som var maskerede og iført sort tøj, kom kørende til stedet på én el-cykel, som de efter overfaldet flygtede på fra Sigurdsgade til Sifs Plads. Cyklen har følgende særlige kendetegn: Damecykel med hvidt stel, sort bagagebærer, sorte skærme, display foran på styret og grønt display-lys på stangen.

 

Er der borgere, der har oplysninger om sagen eller kan genkende cyklen, kan de kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.

 

Modelfoto:

Københavns Politi

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…