Teams by Telenor: Få mest muligt ud af Teams

Getting your Trinity Audio player ready...

Annonce fra Telenor

I en tid hvor medarbejdere er spredt over flere lokationer, er det afgørende at have pålidelige og fleksible kommunikationsværktøjer, så virksomheder ikke mister afgørende tid og produktivitet. Og her er Teams by Telenor den ideelle platform. Med den får jeres virksomhed nemlig:

 

  • Én samlet platform med alt det bedste fra Microsoft og Telenor Erhverv
  • Optimerede processer og arbejdsgange
  • En mere overskuelig daglig drift
  • Et stærkt specialiseret support-team lige ved hånden

 

Platformen gør samarbejde nemmere, mere effektivt og mere engagerende – uanset hvor i verden I befinder jer. Læs med her, hvor vi dykker ned i, hvorfor Teams er særligt vigtigt i dag, og hvordan I ved at koble det op på jeres telefoniløsning kan forbedre kommunikationen endnu mere.

 

Optimér jeres online samarbejde med Teams

I virksomheder, hvor tempoet er højt, og konkurrencen er intens, er effektiv kommunikation og samarbejde afgørende. Hertil er online møder blevet en del af mange virksomheders daglige drift, hvilket stiller nye krav til de platforme, virksomhederne bruger til at kommunikere og samarbejde på.

Traditionelle mødeplatforme kan i nogen tilfælde være begrænsende og ineffektive, hvilket kan føre til misforståelser, forsinkelser og i sidste ende tabt produktivitet. Derfor er det særligt vigtigt at have en platform, som fremmer det online samarbejde og dermed styrker udviklingen.

 

Teams er her en god løsning, da platformen er designet til at optimere netop online samarbejde. Med Teams kan medarbejdere nemt dele filer, holde møder og samarbejde i realtid, uanset hvor de befinder sig.

 

Saml jeres kommunikation med Operator Connect

Med Teams by Telenor får I en platform, der ikke bare fremmer den online kommunikation og det online samarbejde, men som også samler jeres Microsoft-værktøjer og telefoni én løsning. Teams by Telenor har nemlig Operator Connect.

 

Med Operator Connect får I integreret telefoni. Det betyder, at medarbejderne i jeres virksomhed kan ringe til hinanden eller kunder via Teams – uden at modtageren behøver at have Teams installeret. Helt konkret kan I altså bruge Teams som jeres telefoner. I kan ringe ud præcis, som I plejer, samtidig med at I har alle fordelene og brugsmulighederne fra Teams. Det gør altså kontakten gnidningsfri, og det gør informationslagring og deling endnu nemmere, da I nu har det hele samlet i ét system.

 

Det bliver med Teams by Telenor nemmere at arbejde på tværs af grupper, afdelinger og landegrænser, da I får en platform, der er både brugervenlig og effektiv. Så hvorfor vente? Læs mere om Teams by Telenor her.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…