Statsautoriseret muslimangst

Det er god reklame for muslimerne, at et spinkelt politisk flertal har besluttet, at der i folkeskolen ikke skal undervises i muhamedtegningerne og den såkaldte ’muhamedkrise’. Det ville ellers have været en kærkommen anledning til, at børn selv kunne høre om – og bedømme – hvorledes muslimer over hele kloden kan gå amok over nogle vittighedstegninger af en selvvalgt profet.

 

Hensynsbetændelse
Igen et knæfald for islam. Argumentet lyder fromt, nemlig at lærerne skal beskyttes fra eventuelt at få ubehageligheder fra muslimske forældre, fordi de har ’besudlet’ profeten. Hvordan man så ellers kan det, ved at vise børn de reelle årsager og virkninger. Men typisk, at vore politikere er konsekvensløse, når det gælder at udstille islam, alle dens gerninger og alt dens væsen til skue for normale tankegange.

 

Lærestreg
Så vi savner fortsat, at Danmarks politiske flertal sætter foden ned, og sætter de vildfarne fantaster fra ørkenkulturen på plads. I stedet for at lade dem leve videre i deres skæve religiøse vildfarelser, at de alene er rettroende og rene, mens alle andre er urene og fortjener døden, hvis ikke de omvender os og bliver muslimer. Man skulle ikke tro, vi levede i et normalt tænkende samfund.

 

Politikerne lukker øjnene
Regeringen burde indse, at den stigende islamisering bør stoppes. Men de tør ikke. I stedet vælger de at spille med lukkede kort. Og man kan ikke fortænke befolkningen i at græmmes over en Regering, der lukker øjnene og taler med to tunger. Mattias Tesfaye udtalte, at beslutningsforslaget stillede en rigtig diagnose, men havde den forkerte medicin. En smart, teoretisk gang udenomssnak.

 

Holdningsskift
Mette Thiesen, der var blandt forslagsstillerne, skriver på Twitter, at Regeringen beskytter voldsmænds veto og svigter ytringsfriheden, ligesom hun især kritiserer partiet Venstre, der før valget var tilhænger af forslaget, men efter valget skiftede holdning.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…