“Allahu akbar”: Nu har Hamas halshugget Shani, der var et af deres gidsler

Getting your Trinity Audio player ready...

en video kan man se Shani Louk dansede sammen med hundredevis af andre unge ved Tribe of Nova-dance-rave i Negev-ørkenen tæt på Gaza. Det var den 7. oktober.

 

Men med ét slag blev livsglæden brutalt knust.

 

Pludselig dalede sortklædte paraglidere med granater og maskingeværer ned mod pladsen, hvor man festede. De bragte død, ødelæggelse og ondskab med sig. Det var islamiske terrorister fra Hamas.

 

På den mest bestialske vis myrdede de omkring 1400 mænd, kvinder og børn i kibbutzer og på festivalen.

 

De stak øjnene ud, skar brysterne af kvinder, sprættede maver op, dræbte børn for øjnene af forældrene, bandt børn og voksne og brændte dem levende.

 

260 blev myrdet på dansefestivalen. Mange hundrede blev såret, og andre blev taget som gidsler.

 

Shani Louk var en af dem.

 

Hun forsøgte at skjule sig i nogle buske, har hendes mor fortalt.

 

Da hun talte med sin datter for sidste gang, lød der skud i baggrunden.

 

Få timer efter angrebet dukkede en foruroligende video fra Hamas op. Den  viste en bevidstløs kvinde, der lå næsten nøgen med det ene ben i en unaturlig stilling på ladet af en pick up, mens mænd fra Hamas grinende sad med fødderne på hendes krop.

 

Man kunne høre terroristerne skrige “Allahu Akbar!” (“Gud er størst!”), da de kørte hende som et trofæ gennem gaderne, mens menneskemængden hånede  og spyttede på hende. Det fremgår af flere mediers omtale.

 

Da optagelserne hurtigt gik viralt online, genkendte Shani Louks familie den unge kvinde på grund af hendes karakteristiske tatoveringer.

 

Artiklen fortsætter under fotoet…

Til sidst blev hun bortført som ét af 230 gidsler til Gaza.

 

Nu er hun død.

 

Halshugget af Hamas.

 

Det offentliggjorde de israelske myndigheder i går, mandag. Det får stor omtale i Tyskland, da Shani var tysk-israeler, BILD.

 

Det nederste stykke af hendes kranium var blevet fundet og identificeret ved hjælp af DNA.

 

“Det betyder, at disse barbariske, sadistiske dyr simpelthen har hugget hovedet af hende, da de angreb, torturerede og dræbte israelere”, siger den israelske præsident Herzog ifølge BILD.

 

“Hun var en smuk, livlig ung kvinde,” sagde hendes mor til CNN tirsdag, en dag efter, at hendes død blev bekræftet. “Hun nød bare at grine og opleve livet, så det blev bare for kort.”

 

 

En generel tendens
Hamas terror mod israelere den 7. oktober var ikke et udslag af en løsrevet uforståelig ‘ondskab’.

 

Det var et produkt af en totalitær menneskefjendsk kultur og ideologi.

 

Islamismen er vor tids totalitære trussel efter nazismen og kommunismen.

 

Den er i fremmarch både i den muslimske verden og i Europa.

 

Det har vi i snart mange år år været vidne til: Al-Qaida, Islamisk Stat og i hverdagen i europæiske samfund.

 

Denne udvikling er nu blevet tydeligere med Hamas’ organiserede angreb på Israel og de anti-israelske tendenser i Europa, hvor vi også hører folk, der ikke vil tage afstand fra Hamas.

 

Den islamiske kultur og ideologi udspringer af et 1400 år gammelt stammesamfund. Styret efter islams regler og love.

 

Her er familien og stammen eller klanen alt. Bundet sammen af en lovreligion: Islam.

 

Det enkelte individ og samfundet er intet.

 

Grundlæggende betyder totalitære ideologier foragt og ligegyldighed over for det enkelte menneske.

 

Det betyder hårde straffe mod dem, der bryder ud af fællesskabet: De vantro, de frafaldne, utro kvinder.

 

Det bliver ført ud i livet i sin mest grusomme form af Hamas. Ikke kun mod israelere men tilsyneladende også i styringen af Gaza og dens indbyggere.

 

Noget tilsvarende ser vi i andre fundamentalistiske muslimske lande som Iran, Afghanistan, Somalia, Sudan, Pakistan og andre muslimske lande.

 

I Europa bliver muslimer i vidt omfang ikke integrerede. De lever i muslimske parallelsamfund med stærke bånd til deres hjemlande.

 

De viderefører ofte den islamiske kultur med sharia-domstole, kvindeundertrykkelse og foragt for det omgivende vestlige frihedssamfund. Det blev afsløret med skjult kamera i TV2s serie “Moskeer bag sløret”.

 

En del muslimer i Europa ønsker et samfund styret af Koranen eller af Koranen og demokratiske love i fællesskab. Det har flere meningsmålinger vist.

 

Det er sandsynligvis kun et meget lille antal, der direkte går ind for at bruge terror som middel til at opnå et islamiseret samfund.

 

Men det ændrer ikke ved, at synliggørelsen af den islamiske ideologi i Mellemøsten bør styrke erkendelsen af de fundamentale kulturforskelle også er udbredt i Danmark og andre lande i Europa.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…