På blot to år er antallet af danskere faldet – til gengæld er antallet fra muslimske lande steget med over ti tusinde

Tilfældigt gadebillede fra København (Foto: Steen Raaschou)
Getting your Trinity Audio player ready...

Lige siden 2018 har statsminister Mette Frederiksen (S) forsøgt at give indtryk af, at hun er en hardliner på udlændingeområdet.

 

Men i sin tale tirsdag ved Folketingets åbning var der ikke et ord om indvandring, men en masse tom snak om en fiktiv skolereform og kogning af et æg.

 

Her kunne statsministeren ellers passende have nævnt det faktum, at manglende indlæring og manglende disciplin i Folkeskolen primært hænger sammen med antallet af elever med rødder i ikke-vestlige ofte muslimske lande.

 

Og det antal vil stige i fremtiden, medmindre politikerne får taget sig sammen til at bremse den skæve demografiske udvikling, der i øjeblikket præger det danske samfund.

 

Danskernes antal falder – muslimernes stiger

Fakta er, at der i løbet af de sidste to år er blevet færre danskere samtidig med, at antallet af ikke-vestlige med oprindelse i muslimske lande er steget voldsomt.

 

Overordnet er befolkningstallet i Danmark i løbet af de seneste to år steget med små hundrede tusinde fra 5,8 millioner indbyggere i januar 2021 og til 5,9 millioner i januar 2023.

 

Men denne stigning skyldes ikke, at der er blevet flere danskere.

 

Tværtimod faldt antallet af danskere helt præcist med 852 personer fra januar 2021 og til januar 2023.

 

I samme periode steg antallet af indvandrere og efterkommere fra de 28 såkaldte Menapt-lande til gengæld med næsten ti tusinde personer.

 

Gruppen omfatter en række overvejende muslimske lande i Afrika og Mellemøsten samt Tyrkiet plus de asiatiske lande Afghanistan og Pakistan og er kendetegnet ved høj kriminalitet og offentlig forsørgelse samt manglende integration.

 

Udgør halvdelen af samtlige ikke-vestlige indbyggere

I Danmark har næsten 380.000 ikke-vestlige personer fra omkring to hundrede forskellige lande bopælsadresse i Danmark.

 

Af dem udgør indvandrere og efterkommere fra de 28 Menapt-lande med et antal på 290.000 næsten halvdelen af samtlige indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande.

 

Læg der til, at halvdelen af dem eller i alt 152.000, har et dansk statsborgerskab, som en stor del af dem nødvendigvis ikke har fået tildelt af Folketinget, men på en fødegang.

 

For nyfødte gælder det, at hvis blot en af forældrene har dansk statsborgerskab, bliver den nyfødte automatisk registret som dansk statsborger.

 

Burde få alarmklokkerne til sat ringe

Disse forhold burde få alarmklokkerne til at ringe hos enhver ansvarlig regering og enhver ansvarlig politiker.

 

Men det modsatte sker.

 

Således fabler udenrigsminister Lars Løkke Rasmusen (M) nu om at importere 50.000 afrikanere til Danmark for at afhjælpe en akut mangel på arbejdskraft.

 

Hvilke jobs disse afrikanere skal varetage, står hen i det uvisse i forhold til, at industrien først og fremmest efterspørger specialiseret arbejdskraft.

 

Og frem for alt: Hvad vil man stille op med alle disse afrikanere, hvis konjunkturerne vender og virksomhederne bliver nødt til at fyre?

 

Det har udenrigsministeren tilsyneladende ikke tænkt på, selvom han hævder, at hans parti med et svenskklingende navn Moderaterne kun vil gennemføre lovgivning, der er velgennemtænkt og velforberedt.

 

Fakta er, at den nuværende regering tilsyneladende er parat til at give fremtidige generationer endnu flere integrationsproblemer på halsen end dem, vi har rigeligt af i forvejen.

 

Regeringens eneste svar på den skæve befolkningsudvikling er endnu en nyttesløs bandepakke og knæfald for en flok muslimske taberlande med en Koranlov, der så løst formuleret, at enhver, der vover at kritisere islam, risikerer to års fængsel.

 

”Vi skal passe på Danmark,” lød det under valgkampen fra flere politiske ledere.

 

Det er godt nok en mærkelig måde, de gør det på.

 

Kilder til denne artikel:

https://www.statistikbanken.dk/20024 (Tabelkode: FOLK2)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…