Mellemøstlig mand røvede og tæskede ung kvinde – se video

Østjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at få identificeret en mand, der er mistænkt for at have begået røveri mod en kvinde. Episoden fandt sted på Paradisgade i Aarhus C om aftenen den 7. marts, hvor den mistænkte mand stjal en kvindes telefon og efterfølgende slog hende i hovedet med knyttet hånd.

 

Tirsdag d. 7. marts kl. 23.54 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var blevet begået et røveri i Paradisgade i Aarhus C.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 28-årig kvinde fortalte politiet, at en ukendt gerningsmand havde stjålet hendes telefon og efterfølgende slået hende i hovedet med flere slag.

Flere vidner på stedet overværede episoden og tumulten mellem de to personer og en tredje kvinde, hvorefter manden stak af fra stedet ad Paradisgade i sydgående retning.

Østjyllands Politi har endnu ikke kunne identificere den pågældende mand, og derfor frigiver politiet nu overvågningsbilleder af ham i håbet om, at offentligheden kan være med til at hjælpe med at få ham identificeret.

 

Gerningsmanden beskrives som:

– Mand
– Mellemøstlig af udseende
– Omkring 20 år gammel
– Ca. 175 cm høj
– Almindelig/muskuløs af bygning
– Mørkt hår, brune øjne, ingen skæg og ingen synlige tatoveringer.
– Var iført en mørk dynjakke/vest uden ærmer, hvid trøje med lange ærmer, sorte bukser og hvide sko.

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…