Slå ørerne ud Lars Løkke og lyt til fransk antiterror enhed: Den advarer mod kvinder fra Islamisk Stat

Skærmprint fra al-Hawl lejren / Youtube

I Syrien er der fortsat store lejre propfyldt med mennesker, der har støttet den modbydelige muslimske organisation, Islamisk Stat.

 

Kurderne, der kontrollerer lejrene, presser på for at komme af med disse IS-tilhængere, der også har mange børn.

 

De europæiske lande har været tøvende med at tage dem tilbage, fordi de frygte deres rabiate holdninger og risikoen for terror.

 

Alligevel får disse tilhængere af Islamisk Stat lidt efter lidt lov til at komme til Europa.

 

De danske regeringspartier er uenig

 

De tre regeringspartier i den danske regering er lige nu uenige..

 

Uenigheden drejer sig om tre mødre til fem børn, der bor i en lejr i Syrien. Børnene har dansk statsborgerskab. Men deres mødre har udenlandsk statsborgerskab, for eksempel somalisk.

 

S og V vil kun hjemtage børnene. Men Lars Løkke fra Moderaterne har udtalt sig positivt om også at give mødrene mulighed for at komme til Danmark, selv om de ikke har dansk statsborgerskab.

 

Nu kommer der en klar besked fra den franske antiterror enhed, som måske kan få ham til at ændre holdning.

 

Den franske regering lader kvinder og børn rejse ind i Frankrig

Frankrig hentede allerede i oktober 15 kvinder og 40 børn til Frankrig fra kurdiskkontrollerede lejre.

 

Og i sidste uge gav den franske regering tilladelse til, at yderligere 15 kvinder og 32 børn fra en kurdiskkontrolleret lejr i Syrien kom til Frankrig.

 

– De mindreårige er blevet overdraget til de myndigheder, der har ansvar for at hjælpe børn, og de vil få lægehjælp og social bistand, lyder det fra den franske regering. (DR)

 

Samtidig oplyser de franske myndigheder, at de voksne, der er blevet hjemtaget, bliver overdraget til ”kompetente retlige myndigheder”.

 

Mange har advaret mod konsekvenserne af at hjemtage IS-kvinder.

 

Og nu kommer der ny næring til denne advarsel.

 

Fare for ekstrem radikalisme

Der er dommere og efterforskere inden for den franske antiterror tjeneste, som advarer mod de 15 kvinder, der nu er i Frankrig. Det skriver Le Figaro, der har talt med flere indenfor antiterror tjenesten, der alle ønsker at være anonyme.

 

De siger, at der er fare for ekstreme radikalisme hos de 15 kvinder, der netop er kommet til Frankrig med deres tilsammen 32 børn.

 

De advarer mod en naiv forestilling om, at kvinderne er stakkels ofre – ofre for Islamisk Stat eller ofre for den franske regerings tøven.

 

Kvinderne vil til Frankrig, fordi levevilkårene er så elendige i lejrene, og fordi de ikke længere har mulighed for at kæmpe for Islamisk Stat i Syrien.

 

Men kvinderne har overhovedet ikke ændret holdninger, lyder vurderingen fra antiterror enheden .

 

Kvinderne har været tæt på Islamisk Stat. De har været gift med mænd, der havde ansvar indenfor Islamisk Stat, hvoraf nogle var pionerer og med til at skabe Islamisk Stat, som de da også kæmpede for til det sidste.

 

Det er disse kvinder, der nu er i Frankrig. De er dybt forankrede i deres terroristiske og islamistiske radikalisme. Derfor udgør de en stor fare for Frankrig, vurderer altså folk fra den franske antiterror enhed.

 

Måske Lars Løkke skulle lytte til dem.

 

Skærmprint fra denne video:

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…