Ayaan Hirsi Ali: Jeg voksede op som muslim og lærte at hade jøder – derfor ved jeg, at Hamas’ mål er at udslette Israel og skabe en Islamisk Stat

Getting your Trinity Audio player ready...

Ayaan Hirsi Ali er opdraget som muslim, og hun er opdraget til at hade jøder.

 

Hun er født i Mogadishu i Somalia, hvor hendes far var en fremtrædende anti-regeringsaktivist. Til sidst slog familien sig ned i Kenya.

 

Men hadet til jøder var der hele tiden.

 

“Min barndom var gennemsyret af den islamiske bevægelses skadelige antisemitisme”, skriver Ayaan Hirsi Ali i et indlæg i DailyMail.

 

Under hendes muslimske opvækst lærte hun at hade jøder

 

Hirsi Ali fortæller om sin opvækst i artiklen:

 

I min barndom i det somaliske samfund var var den værste fornærmelse at blive kaldt en ‘jøde’, ikke at nogen af ​​os faktisk kendte en. Men at blive kaldt en ‘jøde’ var så afskyeligt, at nogle følte sig berettiget til at dræbe enhver, der vanærede dem med denne påstand.

 

Som teenager i Nairobi i 1980’erne sluttede jeg mig til Det Muslimske Broderskab – den strenge sunni-islamistiske bevægelse, som blev grundlagt i Egypten i 1928. Hamas udspringer af Det Muslimske Broderskab.

 

Jeg husker tydeligt, at jeg sad med mine kvindelige kammerater i moskeer, forbandede Israel og bad til Allah om at ødelægge jøderne. Vi var bestemt ikke interesserede i en fredelig ‘tostatsløsning’: Vi lærte at gå ind for, at Israel blev slettet fra landkortet.

 

Da jeg var 16, havde jeg en lærer i religion, der hed søster Aziza. Hun læste Koranen højt for os med de uhyggelige beskrivelser af den evige ild, der brænder kød og opløser hud – det sted, der er forbeholdt jøder.

 

Da fatwaen blev udstedt mod den britiske forfatter Salman Rushdie i 1989, stod vi en lille skare på en parkeringsplads i Nairobi for at brænde en kopi af hans roman De sataniske vers.

 

Søster Aziza fortalte os, at ‘jøder kontrollerede alt, og at det var muslimernes pligt at ødelægge dem.’

 

Det var en stor mundfuld for en teenager, men jeg troede på hvert et ord.

 

Men Ayaan Hirsi Ali læste også vestlige romaner i smug og tvivlen begyndte at melde sig.

 

Med tiden blev hendes spørgsmål til åbent oprør mod Det Muslimske Broderskab, mod islam og i sidste ende mod hendes familie.

 

Faderen fik hende gift med en fjern fætter, der boede i Canada. Men hun stak af fra ægteskabet og tog til Holland, hvor hun søgte asyl. Det var i 1992.

 

Hun blev en kendt og respekteret politiker, som blev valgt ind i det hollandske parlament.

 

Hirsi Ali har skrevet flere bøger med kritik af islam, som er solgt i store oplag i mange lande. I dag lever hun i Storbritannien.

 

Stærk stigning i antisemitismen eller jødehadet

Hun er forfærdet over den voldsomme stigning i antisemitismen i Vesten man oplever netop nu med råb som “Gas jøder” eller “dræb jøder”.

 

Det sker i kølvandet på krigen mellem Israel og Gaza.

 

Men det er et jødehad, der i vidt omfang har rødder i den voksende muslimske befolkning i Europa og det øvrige Vesten.

 

Dette jødehad har været i Europa i flere år.

 

Det jødiske samfund i Danmark har flere gange med opgørelser vist, hvordan antisemitismen har været stigende.

 

Det har været grove udtalelser fra imamer om jøder, der er som aber og svin – en vending, der stammer fra Koranen. Eller det har været pjecer med stærkt antijødisk indhold, der er afsløret i moskeer i Tyskland, Storbritannien og andre europæiske lande.

 

Det kan også være islamisk terror rettet mod jøder som angrebet på det jødiske museum i Bruxelles eller synagogen i København.

 

Og det har værre chikane og forfølgelse af jøder eller af mennesker, der taler jødernes sag.

 

Og nu betyder krigen mellem Israel og Gaza en voldsom opblussen af denne antisemitisme eller jødehad.

 

Hamas er islamister, der vil fjerne Israel fra landkortet

Venstrefløjen siger konflikten er en territoriel strid mellem en kolonimagt og en fordrevet minoritet.

 

De lukker øjnene for hvad Hamas i virkeligheden er: “en bande af folkemorderiske islamistiske bøller bakket op af et teokratisk, antisemitisk regime i Iran.

 

Nyttige idioter på den yderste venstrefløj i vestlige lande, som blindt støtter Hamas, fordi de ser det som en frihedskæmpende gruppe, skader netop de mennesker, de hævder at forsvare.

 

Hamas vant valget i 2006 i Gaza over Fatha, der styrer Vestbredden.

 

Men Hamas har ikke brugt magten til at skabe en mere velstående og fremdelig hverdag for indbyggerne i Gaza.

 

De har været forblændet at kampen for at udslette Israel fra landkortet.

 

Hamas har reelt været ligeglade med palæstinenserne. De har tværtimod forarmet palæstinenserne ved at stjæle humanitær hjælp for at finansiere deres terror.

 

Dem, der er uenig med Hamas, bliver forfulgt. Det kan være kritikere fra egne rækker, kritiske journalister eller rivaler fra Fatah.

 

Sandheden er, at Hamas ikke er mere ven af ​​palæstinenserne, end den er ven af ​​Israel.

 

Almindelige palæstinensere ønsker at bygge et velstående, fungerende samfund. Men det er Hamas ligeglad med i sin besættelse af at udslette Israel. Den ønsker kun at skabe en folkemorderisk islamistisk dystopi.

 

Hamas har saboteret fredsforhandlinger baseret på aftalen fra 2020 mellem Israel og arabiske lande (Abraham-aftalen), selv om der er gjort fremskridt.

 

Hamas’ morderiske angreb på Israel den 7. oktober var netop et forsøg på at afspore disse forhandlinger – og dermed ødelægge enhver chance for varig fred.

 

Hvis du virkelig ønsker at se fred mellem israelere og palæstinensere, eller mere generelt mellem muslimer og jøder i Mellemøsten, så burde Hamas være din fjende.

 

Hamas er en islamisk organisation som Islamisk Stat. Og ligesom Islamisk Stat vil Hamas Vestens frihedsværdier til livs. På ruinerne af de vestlige demokratier vil de bygge en religiøst styre islamisk stat, der bygger på Allahs love og regler nedskrevet i Koranen.

 

For at opnå det, skyr de intet middel.

 

Vestens ledere er ved at vågne op

Hamas barbariske og sadistisk angreb på 1400 israelske mænd, kvinder og børn den 7. oktober ser ud til at have skabt en vis opvågning i Vesten.

 

“Dette er ikke et argument for, at Israel skal være immun mod kritik.”

 

Men Israel er en demokratisk stat. Problemerne i Israel er på et helt andet niveau end problemerne med Hamas i Gaza.

 

“Hamas, ligesom Libanons Hizbollah, Isis i Syrien og Irak, Nigerias Boko Haram, Somalias Al-Shabaab og flere andre grupper, kæmper ikke for muslimers frihed og velstand, men i sidste ende for udslettelse af Israel og indførelse af en islamisk stat.”

 

“Det er mørke tider for Israel og for verden, men der er nogle grunde til at være håbefuld.

 

Denne uges stærke erklæring fra Amerika, Storbritannien, Frankrig, Italien og Tyskland, der fordømmer Hamas, mens de anerkender palæstinensernes ‘legitime aspirationer’, er et godt tegn.

 

Labour-leder Sir Keir Starmers fordømmelse af Hamas er særlig velkommen, da hans parti indtil for nylig blev ledet af en mand, der kaldte disse slagtere for sine ‘venner’.

 

Og hvis Israel og de arabiske stater ikke tillader deres værste instinkter at styre dem, kan forhandlingerne fortsætte – og måske bare sikre fred på længere sigt”, skriver Hirsi Ali og fortsætter:

 

“Hamas er endnu en udgave af Islamisk Stat. De er Israels fjender; de er alle jøders fjender; de er palæstinensernes fjender; de er fredens og frihedens fjender. De er selve den vestlige civilisations fjender.”

 

Det er på tide, at de bliver forstået som det de er.

 

Vesten må forstå det, Israel for længst har indset: Det morderiske islamiske Hamas skal udslettes.

 

“For at opnå en to-statsløsning – med frie og velstående palæstinensere og et sikkert Israel – er det første, grundlæggende skridt, at folk holder op med at råbe slagord til støtte for terrorister og mordere, og at alle råber i kor: ‘Ned med Hamas! ‘”, slutter Ayaan Hirsi Ali sit store indlæg i DailyMail.

 

Ayaan Hirsi Ali er forskningsstipendiat ved Hoover Institution og grundlægger af AHA Foundation.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…