Hamas startede en brutal krig – nu gør de Israel til skurk og sig selv til ofre

Den 7. oktober i år blev verden rystet, da tilhængere af den islamistiske terrororganisation Hamas trængte over grænsen fra Gaza og ind i Israel, hvor de gennemførte et blodbad mod uskyldige civile israelere, der blandt andet deltog i en fredelig festival.

 

I kølvandet på denne uhyggelige begivenhed udviklede der sig et større opgør mellem Israel og Hamas. I dette opgør har Israel brugt sin militære styrke til at ramme Hamas hårdt.

 

Dette mønster er set før i Mellemøsten. Det er også set før, at de islamister, som satte denne modbydelige voldsbølge i gang, nu søger at fremstille sig selv som ofre for den israelske militærmagt.

 

Hamas slagtede uskyldige

Der er grund til at minde om, at det var Hamas, der troede, at de kunne få store dele af den muslimske verden med på et fælles angreb på Israel. De forestillede sig, at angrebet kunne trække Hizbollah i Libanon, Syrien og ikke mindst Iran med ind i en kamp for at få Israel udslettet.

 

Det var ikke Israel, der gennemførte et uprovokeret angreb på Hamas og dets mange palæstinensiske tilhængere. Det var Hamas, der slagtede uskyldige israelere i kibbutzer og på en festival.

 

Israel reagerer på Hamas angreb med det formål at udslette Hamas, så de ikke igen kan angribe Israel.

 

Absurd offerstemning

Disse kendsgerninger bliver nu i uhyggelig grad forvrængede. Blandt Hamas-sympatisører, som bakkede det uhyggelige blodbad mod uskyldige beboere i kibbutzer og mod festivaldeltagere op, har der bredt sig en absurd offerstemning.

 

De myrdede civile, men de fremstiller det efterfølgende, som om det var Israel, der skabte blodbadet.

 

Realiteten er, at Israel viste sin militære styrke, da Hamas havde gennemført sit blodbad.

 

Derefter skete der, hvad der som regel er sket i disse situationer:

 

Hamas skjuler sig i offerrollen, og diverse politisk korrekte mennesker af overvejende venstreorienteret observans forsøger at bakke denne offerrolle op.

 

Danske medier fik gjort Hamas-tilhængere til ofre

Man ’glemmer’ i den forbindelse den afgørende kendsgerning, at israelerne reagerede på Hamas’ angreb  og forsvarede sig selv, da Hamas-tilhængerne gik til angreb.

 

Og nej, den israelske hær er ikke uskyldige engle. Den bruger til tider ret barske metoder.

 

Men det var ikke den israelske hær, der startede det opgør, vi nu er vidne til. Og når det gælder hårde – eller brutale – metoder, er Hamas helt fremme i front.

 

Alligevel lykkes det nogle danske medier at få fremstillet Hamas og dets tilhængere som konfliktens ofre.

 

Hamas er dårligere til at føre krig end Israel

Hvis man skal sige det lidt brutalt: Hamas er ikke ofre – Hamas er dårligere til at føre krig end Israel. Og Hamas’ venner i den islamiske verden har ikke haft lyst til at tage et større opgør omkring Israel, fordi de var bange for at tabe et sådant opgør og blive svækket på internationalt plan.

 

De var parate til at slagte israelske civile og soldater. Når det ikke skete i større omfang, var det i realiteten, fordi de ikke havde styrken til det.

 

Alligevel får danske medier i vidt omfang fremstillet situationen, som om Hamas og deres arabiske venner er ofre. Det kan man selvfølgelig godt vælge at kalde det. Men de er ofre for deres egne aggressive hensigter – og for deres manglende formåen til at føre dem ud i livet.

 

Hamas står for islamisk aggression og undertrykkelse

Jamen, er det ikke synd for de mennesker, der nu bliver ramt af, at deres egne ledere trak dem ind i krigen mod Israel?

 

Jo, det er synd for de mennesker, der er blevet revet med ind i krigen uden at have ansvaret for den. Og for mange er det en ren tragedie.

 

Men ren faktisk har Hamas’ ugerninger bred støtte i befolkningen i Gaza og på Vestbredden. Det fremgår af en stor meningsmåling, som  Bierzeit Universitetet i Ramallah gennem dets ”Arab World for Research and Development” (AWRAD) gennemført i perioden op til og umiddelbart efter Hamas´ og Palestinian Jihads terrorangreb på Israel 7.oktober. Læs også artiklen fra Gatestone længere nede i avisen.

 

Her svarede 74% af de adspurgte på Vestbredden og i Gaza, at de som palæstinensere var stolte over terrorangrebet 7.oktober. Kun 7% var imod.

 

83% af de adspurgte på Vestbredden erklærede deres støtte til Hamas terrorangreb, mens det kun er 63 procent i Gaza. Det afspejler måske, at befolkningen i Gaza mere konkret kender til den totalitære og korrupte islamiske organisation.

 

Der er også stor opbakning til den fjendtlige holdning til Israel.

 

Kun 17 procent af palæstinenserne på Vestbredden og i Gaza støtter en to-statsløsning. De øvrige vil have Israel smidt i havet.

 

Der er et stort had til den vestlige verdens USA:

 

98 procent af palæstinenserne på Vestbredden hader Amerika, mens tallet er 97 procent i Gaza.

 

Hamas og deres ledere startede en krig mod Israel for at udrydde landet fra landkortet. Og det forsøger de stadigvæk. Og det har de betydelig opbakning til blandt palæstinenserne.

 

Hamas har ikke haft held med deres forehavende, men der er ingen grund til at se dem som stakkels ofre af den grund. Og de vil med garanti prøve igen – og igen. Hvis de får mulighed for det.

 

Hamas står for islamisk aggression og undertrykkelse. Undertrykkelse af anderledes tænkende. Undertrykkelse af kvinder. Undertrykkelse af frihedens forkæmpere. De støtter målet om et verdensomspændende muslimsk Kalifat.

 

Det er det Israel bekæmper. Og i den forstand kæmper Israel en kamp for hele den Vestlige verden, vores demokrati og frihedsrettigheder.

 

Frihedsforkælede unge mennesker render rundt og kræver solidaritet med Hamas

Det er fuldkommen absurd, at der render frihedsforkælede unge mennesker rundt i de danske gader og kræver solidaritet med nogle af de mest frihedsfjendske og kvindeundertrykkende kræfter, man kan forestille sig.

 

Der findes ikke én eneste god grund til at støtte Hamas. De, der gør det, er i den grad på afveje. Og det er ikke nogen undskyldning, at man støtter Hamas, fordi man vil støtte “de svage”.

 

Hvis man vil støtte de svage, så skal man støtte de kræfter, der kan skabe et samfund, som kan give dem den velstand og frihed, som er kendetegnende for et humant samfund. Det kan Hamas absolut ikke.

 

Så får vi andre ellers lov til at rydde op bagefter…

De klamrer sig til en samfundsmodel, hvor det er fanatiske krigere, imamer og Allah, der fører det store ord. Et fattigt, ustabilt og konfliktfyldt samfund.

 

Og så får vi andre ellers lov til at rydde op bagefter.

 

Ellers tak.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…