Også i Vesten vejrer muslimer nu morgenluft for deres koranbaserede målsætning om alle jøders udryddelse

Islamisk Stat flag efterlad af Hamas efter massakren i Israel den 7. oktober

Koransygen breder sig som ringe i vand. Man kunne ønske, at regeringen handlede lige så hurtigt og konsekvent med at stoppe dette, som den gjorde med demokratiet under coronakrisen. 

 

Særhensyn
Regeringen sætter koranen op på en piedestal, og vil vedtage en særlov, der tilgodeser muslimer, der er krænkelsessyge over, at nogle få danskere har læst koranen, og derved fået øjnene op for, at det findes helt rimeligt at afbrænde koranen, der er skyld i den indoktrinering, der sker med alle muslimer verden over, og som opfordrer til evigt had mod jøder og alle andre, som de betegner som aber, rotter og svin, der hellere skal dø end leve. Hvis altså ikke de omvender sig og bliver Allahs altunderdanige børn. 

 

Syn for sagn
Koransygen og islams skadevirknonger har bredt sig, da alle muslimer de facto er islamister. Det kan vi forstå på deres væsentligste sjette-kolonnetalsmand i Vesten: Erdogan fra Natolandet Tyrkiet. Han fastholder jo utvetydigt, at der ikke findes moderate muslimer. Alligevel taler man fortsat i Danmark om rabiate muslimer som mindretalsgrupper, der benævnes som fundamentalistiske islamister og andre gloser, der i vestlige ører lyder medgørligt. Selvom det er tvivlsom human imødekommenhed fra dem, der tror det bedste, selv om djævleyngel. Alle muslimer er ekstremister, da de ikke fraviger koranens befalinger. 

 

Tyskland
Selv i Merkels fædreland er en folkelig modstand mod islamiseringen nu mærkbar. Muslimernes krav om mere råderum og særhensyn imødegås nu. I hele Vesten vejrer muslimerne ny morgenluft for deres koranbaserede målsætning om alle jøders udryddelse. Og i forbindelse med Gazakrisen, vil de åbenlyst fremprovokere de demokratiske landes stillingtagen til deres agenda. Samtidig med, at de påstår at have en offerrolle overalt på kloden. Noget, der blot dækker over religiøs herrementalitet. For hvad der ikke tales højt om er, at de ikke reelt evner at debattere, hvad nutidig retfærdighed og rimelighed er. 

 

Dansk erfaring
Også her i landet opleves en stigende frimodighed fra muslimers side. Man kan snart ikke gå på gaden, uden at høre højlydte, arabiske gloser, latter og råberi. Med øget frimodig herrefolksmentalitet. Ud fra telefonmedhør får man indtryk af, at de råber så højt, at de vil høres i Gaza. Men danske politikere ser ingen skrift på væggen. Journalister har travlt med at udtrykke forfærdelse over, at de får dødstrusler fra muslimer, hvis de blot antyder en vis forståelse for Israel. Redaktører holder møder i TV, hvor de bekræfter hinanden i deres dilemma. Men det kunne alle, der har læst Koranen godt have fortalt dem. I øvrigt er journalister ikke de vigtigste personer i verden, selvom de finder forsvundne danskere. Men de skal stoppe med at være nyttige idioter, der frygter palæstinensere og indirekte reklamerer for dem.

 

Eksempler
I en retssals anklageskrift hedder det med citat fra en yngre muslim, at han havde truet sit offer ved at sige: ”Når du er alene, bliver du slået ihjel!” Ingen kan være i tvivl om, at han mente det. Dertil kender vi muslimers dødsdrift, religion, knive og foragt for liv her og nu, alt for godt. På vejskiltet ved Israels Plads, har man skrevet: “Palæstinas Plads”. Provokerende, frækt, missionerende og utilstedeligt. Og når et par journalister tillader sig at anfægte muslimer, der hænger palæstinensiske flag op på Knippelsbro, og man viser, og spørger, om det ikke også vil være i orden at hænge det israelske flag op, så er deres reaktionen, at de tager det israelske flag fra dem, knækker det, og smider det ud i vandet. 

 

Forbyd islam i Danmark
Hvis man fra politisk hold ville passe på vort land, som regeringen hævder at ville, så skal de holde op med at forsvare alt det, som de endnu ikke har evnet af indse, nemlig at islam er en dødsdriftsideologi førend en religion, og at det er det rene selvmord at indgå aftaler med de muslimske lande, som Lars Løkke er mester i. Og den modige danske journalist i Israel har sikkert ret i udtalelsen om, at så snart kameraerne er slukket, så vælter hadet frem, og araberne håber, at han vil blive slagtet af Hamas. 

 

Et problem, der er uudryddelig
Man får nemt det indtryk, at muslimer må alt, og kan tillade sig alt. Og grunden er, at Koranister ser alt gennem andre briller end hele den ikke-muslimske verden. Vestens korrespondenter ser islam gennem vesterlandske briller, bedømmer ud derfra, og kan derfor ikke finde hoved og hale i hvad de ser og skal mene om det, de ser og hører. Så hovedproblemet er forskellighederne i præmisser og udgangspunkter. Man er forvirret, citerer i øst og vest, og kan ikke rigtig blive saglige i deres indslag og bedømmelser.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0bw6bFRzJ8o4CTsrtSmwCA1pp5E6Y7YafsxHfiNocdRJzMfNrAg4Qa3787R1CyEe5l&id=100004674403202
https://denkorteavis.dk/2023/radikales-raadmand-vil-ikke-tage-afstand-fra-hamas-fundamentalistiske-holdninger-stikker-dybt-blandt-muslimer/
https://ekstrabladet.dk/underholdning/dkkendte/kraevet-udvist-isam-b-til-angreb-paa-df/10012982
https://nyheder.tv2.dk/2023-11-06-vejskilt-paa-israels-plads-udskiftet-med-palaestinas-plads

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…