Muslimbeskyttelse

Det er ingen hemmelighed, at muslimer på frimodigste vis fører sig stadig længere frem på banen i vor samfundsdebat. Ofte under dække af, at de er almindelige danske statsborgere, der har dansk job og kalder sig danskere. Men bag de naturligvis oftest ’mandlige slør’ gemmer sig ofte halve sandheder og fragmenter af muslimsk verdensmission, inspireret af koranens ufravigelige og fastlåste tankemønstre.

 

Sandhedsvidner
Nima Zamani, der er advokatfuldmægtig, er seneste eksempel herpå. I Altinget giver han udtryk for at være kaldet til at foreslå ændringer i Grundloven, så alverdens stakkels indvandrende trosfæller m.fl. nemmere kan få statsborgerskab. For han kan nemlig se det hele gennem de rette briller, fordi han selv er dansk statsborger. Hans opfattelse af demokrati, rimelighed og frihed til at tænke, tro og tale, synes dog at have rødder i de fastlåste, lovreligiøse og korandikterende tankegange og forklaringsmodeller.
Det er godt med sandhedsvidner. Især dem, der ikke udnævner sig selv. Nima Zamani skriver, at han som dansker, demokrat og jurist er bedrøvet over, at Grundloven baner vej for, at politikere kan agere diskriminerende, når de uddeler statsborgerskab. De kan afvise ansøgere pga. religion og hudfarve, og således være racistiske. Derfor må Grundloven ændres, mener han. Det er sandt, at Danmark er eneste EU-land, hvor politikere har den magt, og at flere professorer har påpeget dette retssikkerhedsmæssige problem. Men det er uden for skiven at påstå, at Grundloven levner mulighed for at være racister uden konsekvenser, som Zamani frejdigt påstår. Og så på baggrund af, at islamiseringen fortsætter.

 

Messerschmidt
Udgangspunktet for artiklen er en debat i Tv med Morten Messerschmidt, hvis politiske visioner Nima Zamani mener kunne give flere afslag til muslimer, der ifølge ham udgør et samfundsproblem. Og her hopper kæden af. Hadefuldhed på forhånd, og først derefter samle på argumenter. Og det hjælper ikke at professor Eva Smith og han selv noterer, at Messerschmidt blot har mulighed for at afvise ansøgere pga. religiøsitet. Så vidt vi ved, har DF endnu ikke politisk flertal til at kunne gøre det.

 

Dyrt muslimbekendtskab
Koranafbrænding er forbudt i Sverige. Og dansk politi vil ikke længere garantere beskyttelse af dem, som, udover Rasmus Paludan, måtte gøre det i DK. Men hvad sker der? Har vi allerede fået svenske tilstande, hvor politiet for længst har opgivet at ‘tvinge’ muslimske autonomes selvtægt tilbage, eller forbyde deres eget oprettede shariapolitikorps. Som i Sverige er hos os ikke politisk flertal for at gøre noget effektivt ved islamiseringen. Nogle kommuner synes dog at vågne og påpege, at det er dyrere at administrere de mange små lappelovsløsninger og dispensationsregler, der symbolsk er vedtaget, for at landspolitikere kan sende Sorteper videre, uden selv at tage fat om nældens rod. Hvad alle muslimer har lært af koranens levemanual er, at islams udbredelse i verden ikke må hindres af noget som helst.

https://www.altinget.dk/artikel/grundloven-giver-vores-magthavere-adgang-til-at-vaere-racistiske-og-det-er-ikke-meningen?SNSubscribed=true&ref=newsletter&refid=altinget-dk-09-03-2023-07-05-54&utm_campaign=Altinget.dk&utm_content=Altinget.dk%2009-03-2023%2007%3A05%3A54&utm_medium=e-mail&utm_source=nyhedsbrev
https://www.dr.dk/nyheder/politik/kommuner-bruger-mange-penge-paa-skoer-udlaendingepolitikhttps://www.dr.dk/nyheder/politik/kommuner-bruger-mange-penge-paa-skoer-udlaendingepolitik https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02qvieNJ84FT2sQSy6KU7vEeDZtDjb1jZWFs6h3Us3DC8EpXRnecueUYz8DKFhMWCjl&id=100000193120212

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…