Hamas’ hadpropaganda kostede uskyldig tysk turist livet – islamisk terror rammer Paris

Armand R.-M., anholdt efter angrebet lørdag aften i Paris, blev i 2018 dømt for forbindelse til terrorister (Foto via Le Parisien)

Hamas’ hadpropaganda mod Israel trækker blodige spor. Der dukker stadig flere eksempler op på, at muslimer bliver grebet af dette had og ser det som deres mission at angribe Israel og dem, der støtter Israel.

 

Det skete, da Paris lørdag aften blev ramt af et terrorangreb.

 

En tysk turist blev stukket i ryggen og døde. To andre blev såret af den samme gerningsmand. De blev slået med en hammer.

 

Gerningsmanden råbte “Allahu akbar”, “Alla er størst”.

 

Angrebet fandt sted tæt på Eiffeltårnet i Paris.

 

Morderen flygtede i første omgang, men blev derefter anholdt af politiet. Han truede politiet med hammeren, hvorefter de skød ham med en strømpistol.

 

Den formodede gerningsmand er ifølge medierne født i 1997 i Frankrig men af iransk afstamning. Han hedder Armand R.-M. ifølge Le Parisien, der bringer et foto.

 

Ifølge Frankrigs indenrigsminister sagde manden efter sin anholdelse til politiet, at han ikke længere kunne holde ud, at muslimer døde i både Afghanistan og “Palæstina”.

 

Han mente, at Frankrig var medskyldig i Israels krig i Gaza, og han ønskede at dø som en “martyr”, skriver Bild.de.

 

Ifølge Le Parisien skal den formodede gerningsmand have svoret troskab til terrororganisationen Islamisk Stat og sagt, at han handlede for at “hævne muslimerne”.

 

Der skulle fremgår af en video, han har indtalt.

 

Ifølge medierne blev Armand R-M anholdt i 2016, og han fi i 2018 en dom for forbindelse til terrorister. Han var fortsat på det franske politis observationsliste. Desuden skulle han være i behandling for psykiske lidelser.

 

Man kan frygte at dette kun er begyndelse på en bølge af vold i Europa inspireret af Hamas’ hæmningsløse grusomheder.

 

Le Monde

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…