Lyder helt vanvittigt: Trængte ind til ældre ægtepar og overfaldt manden – angreb derefter politiet med et kraftigt haveredskab

Sydøstjyllands Politi modtog lørdag aften omkring kl. 19 en anmeldelse om, at en mand var trængt ind til et ældre ægtepar på en privatadresse på Ådalsvej i Kolding.

 

Situationen udviklede sig voldeligt og manden, der er 42 år, tildelte husets mandlige beboer flere slag, herunder slag med et redskab.

 

Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvorvidt der var tale om et forsøg på hjemmerøveri.

 

Ved patruljens ankomst til stedet blev gerningsmanden truffet ikke langt fra stedet, hvor han løb frem mod patruljen, mens han truede med et kraftigt haveredskab.

 

Afgav varselsskud og brugte derpå peberspray

Han blev anråbt af patruljen, men løb truende mod nogle tilstedeværende borgere.

 

Politiet afgav varselsskud for at afværge angrebet og pacificerede derefter gerningsmanden med peberspray således, at anholdelsen af gerningsmanden kunne gennemføres forsvarligt.

 

Det er umiddelbart politiets opfattelse, at der ikke er en relation mellem gerningsmanden og ofret, og at der er tale om et isoleret tilfælde.

 

Gerningsmanden har ikke en af politiet kendt adresse og det kan derfor ikke oplyses, hvor han bor eller hvor, han er fra.

 

Den 42-årige mand fremstilles vil i dag blive fremstiller i grundlovsforhør ved Retten i Kolding i dag.

 

Af hensyn til den aktuelle efterforskning kan Sydøstjyllands Politi ikke på nuværende tidspunkt dele yderligere oplysninger med offentligheden.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…