Islams verdenserobring

Muslimer holder fredagsbøn i gaderne i Paris (Arkivfoto)
Getting your Trinity Audio player ready...

Det er godt en menneskealder siden, at den alt for tidligt afdøde sognepræst, Rolf Slot-Henriksen fra Bredballe, drog land og rige rundt og holdt foredrag om, at islam ville erobre Danmark og Vesten. -Hans bøger og foredrag var fulde af tal, film og billeder, der forudsagde sandheden i hans påstand.

 

Falsk profet
Folk skældte ham godt nok ud og kaldte ham overtroisk fantast. Og det skyldtes ikke mindst ham, og hans forsvar for dansk, kristen kultur, at globalister af både politisk og religiøst tilsnit, fandt sammen i overnæstekærlige humanistgrupper, der ikke var blege for at hjælpe de stakkels fremmede med alt, og som gerne selv stod frem i presse og Tv og forkyndte det.

 

Nedtonede frelsere
Venligboere findes stadig. Selvom deres antal er stærkt minimeret. De har jo set, hvormed de fremmede beriger vort land. Men de tilbageværende ændrer fokus. I stedet fremfinder de nu små solstrålehistorier om religionen islam, al dens gerning og alt dens væsen. Senest en ny oplysningskampagne, hvori det hævdes, at børn af indvandrere fra ikke-vestlige lande, klarer sig bedre end etniske danske børn. Hele 0,2 % højere er f.eks. deres karaktergennemsnit i folkeskolens 9 klasser!

 

Ondets rod
Men vi er vi fortsat en del, der i stigende grad er bekymrede for vort land. Fordi islamiseringen ikke begrænses overhovedet. Vi har også set statistikker over, hvor lang tid, der vil gå, før det oprindelige danske befolkningsflertal bliver overhalet af muslimer. Og endelig erindrer vi islamiske lederes ord – med salig Khomeini i spidsen – at islams verdenserobring ikke sker med traditionelle våben, men med barnevogne. ”Børnene er vore bajonetter!” husker vi, Rolf Slot-Henriksen citerede ham for på et møde i Uvelse Sognegård. – Macheter, knive og bilafbrændinger i øvrigt ufortalt.

 

Overbefolkning
Ingen tvivl om, at jorden har sine nutidige udfordringer. Men de mange tiltag, verdensmål og frelsende opskrifter, er jo som at skære toppen af træerne, som jo vil skyde igen. Problemernes rod er indlysende overbefolkningen. Og vegetarers og veganeres hetz for at mindske animalsk fødevareproduktion, er at jagte fluer fremfor ådsel, og eneste hellige mål i udsigt er sultedøden for jordens overbefolkning. 

 

Børnebegrænsning
Det er ikke populært at sige, men skal der fattes om nældens rod, må der indføres 2-barns-politik. Som i Kina for år tilbage. Men i vore selvoptagne egomane tider, vil man ikke høre tale herom. I stedet laver man Tv-udsendelser om stakkels unge i Kina, som er ’ofre’ for regeringens forfærdelige diktat. Ikke et ord om, at landet har styr på tingene, og nu er toneangivende i verden. Om man så kan lide det eller ej. 

 

Forslag
Lad alle nøjes med to børn. Og får de –måske på skatteyderregning – anlagt, installeret eller købt flere, straffes de økonomisk. Trækkes i børnepenge og kontanthjælp mv. Det lyder voldsomt, men når vi ser, hvad der for tiden ellers har gang på jorden i her i landet, så skulle der være en økonomisk gevinst ud af det. Men hvilket politisk flertal er voksne nok til at gøre, hvad der skal til? 

  

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…