IS-støtte blev ikke udvist, nu er han anholdt for at planlægge mord på pro-israelere med en lastbil

Tarik S. har i flere år været kendt af politiet som en farlig mand - her er han på vej ind i retten i 2017 (Foto via BILD)

Specialenheder fra politiet er netop trængt ind i en lejlighed i den indvandrertætte tyske by Duisburg og har anholdt en radikal muslim, der er  mistænkt for at planlægge terror.

 

Den 29-årige Tarik S. ville ifølge efterretningskilder køre en lastbil ind i en pro-israelsk demonstration og såre og dræbe så mange mennesker som muligt. BILD og flere andre medier skriver om sagen.

 

En nabo fortalte BILD: “Manden var altid venlig, men det var slående, at han var vågen hele natten, og man havde indtryk af, at han byggede på noget. Der var meget støj indtil det blev morgen.”

 

Det islamistiske terrormord på to svenskere i Bruxelles havde åbenbart også indflydelse på Tarik S. I politiets vurderingen står der, at Tarik S. “i denne sammenhæng roste angriberen i Bruxelles og blev inspireret af hans handlinger den 16. oktober 2023.”

 

Tarik S. kæmpede for Islamisk Stat

Tarik S. var kendt som militant muslim for over 10 år siden. I slutningen af ​​2013 rejste han til Syrien via Tyrkiet og sluttede sig til Islamisk Stat.

 

I en video poserede han ved siden af ​​et halshugget offer!

 

Efter sin tilbagevenden til Tyskland i 2016 blev han anholdt i Frankfurt Lufthavn af hensyn til statens sikkerhed.

 

Han fik fem års fængsel i 2017 for medlemskab af terrororganisationen “Islamisk Stat”.

 

Men han blev åbenbart ikke udvist men bare sluppet fri i Tyskland, selv om han havde kæmpet for Islamisk Stat og havde poseret med et afhugget hoved.

 

Dette er kun begyndelsen

Antisemitisme og regulært jødehad er blusset voldsomt op i kølvandet på krigen mellem Israel og Hamas.

 

Hamas’ morderiske overfald på Israel og Israels modsvar har udløst demonstrationer med tusindvis af deltagere. Og altså også skabt øget grobund for terror.

 

Nu betaler tyskkerne prisen for Merkels kyniske og dumme indvandringspolitik

Konflikten i Mellemøsten gør situationen overalt i Tyskland sprængfarlig, skriver politiet i en rapport, ifølge BILD..

 

Angela Merkel og andre naive fæ lukkede en strøm af mennesker fra en mellemøstlig voldskultur ind i Tyskland.  Det samme skete i Danmark og andre europæiske lande.

 

Nu forudser eksperter en ny stor bølge af vold og terror mod uskyldige fredelige europæere.

 

Vores fri demokratiske retssamfund har i sandhed fået en udfordring.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…