Indlæg fra læserne 30. oktober: Kollektiv grøn massepsykose

Kollektiv massepsykose

af Ejvind Bitsch

 

Så snart man i øjeblikket åbner radio og TV, hører man, hvor dårligt det står til med den grønne omstilling og biodiversiteten. De mest rød/ grønne er til hver en tid parate til at spanke erhvervslivet og ikke mindst landbruget for rigets tilstand. 

 

Iflg. hovedparten af vore politikere, så vil verden nærmest gå under, hvis “vi” ikke når i mål med en reduktion af CO2 på 70% inden 2030. De samme politikere er åbenbart ganske tal-blinde. Det er et faktum, at Danmark udgør 0.028% af verdens areal. 132 lande af verdens 195 lande er større end Danmark! Danmarks befolkning udgør 0.07% af verdens befolkning! Vil man måske være venlig at fortælle mig, hvordan Danmarks kan ha’ så stor en betydning for den samlede CO2-udledning, som de rød / grønne postulerer? Det bør bemærkes, at Det Rad. Venstre så afgjort også i denne sag tilhører de rød / grønne!

 

Oven i ovenstående lider vore politikere af det mantra, at hvor man ikke kan se solceller, bør der placeres mindst 200 m høje vindmøller – det uanset konsekvenserne for omgivelserne og befolkningen, der bor der. Jeg er godt klar over, at vindmøl-leindustrien har stor betydning for samfundsøkonomien – vel ca. 35.000 personer med en omsætning på over 130 mia. kr. Men hvem siger, at alle test skal forgå her i landet?

 

Et af de rød / grønnes seneste påhit er, hvor urimeligt det er, at en betydelig del af det tøj (fx cow-boybukser, T-shirts og skjorter), vi forbruger her i landet, pålignes fx Bangladesh, hvor stofferne produceres. “Køber” man den filosofi, så skal dansk landbrug jo ingenlunde lastes for de udled-ninger til luft og vand, de i dag pålignes. Der burde lægges kollektivt pres på de store syndere – begynd fx med Kina, Indien, Rusland og USA. Mon ikke ca. halvdelen af landbrugets produktion eksporteres? Hvis det er tilfældet, ser landbrugets miljøbelastninger jo ganske anderledes ud.

 

I stedet for at køre Danmark og især dansk landbrug i sænk som følge af ovenstående, burde man indgå aftaler med landbruget og de folk, der har kendskab til landbruget. I dag styres hetzen mod landbruget desværre af politikere, der tror, de har læst sig til viden om landbruget. De sidder med deres små rene skrivebordshænder med et hav af DJØF’er i baggrunden – folk, der aldrig har været ude hos køerne, grisene eller på  landbrugsjordene.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…