Indlæg fra læserne 27. september: Entydighedens ret # Ja, vi ved det (men ingen siger det højt) # CO2 afgift

Entydighedens ret

af Kirsten Damgaard, psykolog

 

Kunstakademiets professor i billedkunst Ferdinand Ahm Krag har for nylig påpeget at når en stat, som regeringen er på vej til, imødegår det krænkede trossamfund med lovbestemmelser i hånden, så er det at give entydigheden ret over flertydigheden.

 

Og det kan ikke harmonere med hverken vort frihedsbegreb eller med kunstens væsen.

kilde: Kunstkritik 13 sept.

__________________________________________________

 

Ja, vi ved det (men ingen siger det højt)

af Steen Sørensen

 

Alle ved, at Danmarks klimabidrag og CO2 reduktionsmål kun har meget lidt eller ingen virkning på den globale opvarmning, men alligevel opfører vi et absurd teater, som om der er tale om liv eller død, hvis vi ikke når et bestemt mål til et fastsat klokkeslæt.

 

Alle ved, at der kun er to biologiske køn, men alligevel skal vi ustandselig belæres om noget andet af en flok forvirrede halvstuderede universitetsfolk, der spilder skattekroner med deres såkaldte forskning.

 

Alle ved, at børn har det bedst med to forældre, en af hvert sit køn, alligevel skal vi prise og påduttes alle mulige andre tænkelige og utænkelige forældre – kombinationer og livsformer, fordi nogen roder rundt med deres eget liv.

 

Alle ved, at ingen skolereform, uanset hvor fantasifuld og velmenende nogen sinde vil kunne løse det forhold, at børn ikke er opdraget hjemmefra og ikke kender grænser og derfor opfører sig dårligt også i skolen og ødelægger undervisningen.

 

Hvorfor siges det ikke?

 

Alle ved, at intet IT system kan vurdere ejendomme retfærdigt, fordi vurderingen i sig selv påvirker vurderingen. Alligevel sender man milliarder efter en utopi. Alle ved, at kommuner og stat poster millioner efter flere hundrede kommunikationsmedarbejdere, journalister og spindoktorer og markedsføring, der skal fremstille en historie om statens værdi, mens de i virkeligheden selv dræner samfundet for ressourcer samtidig med, at kommunerne beklager sig over manglende ressourcer.

 

Alle ved, at kvinder har ligeløn og det mest skånsomme arbejde, og godt for det, og at mænd ikke kan føde børn og at mænd og kvinder heldigvis er forskellige og at mænd tager alle de beskidte jobs, alligevel hører vi en anden fortælling i 24-7 .

 

Alle ved, at når nogen bliver krænket, er det ofte på nogle andres vegne, som slet ikke føler sig krænkede, enten fordi de er døde eller ikke ser genudsendelser i TV eller læser avis eller fordi de slet ikke ved, at de skal være krænkede eller lever i en anden virkelighed eller verdensdel.

 

Alle ved det, at danskerne er overforkælede, lukker øjnene for det forhold, at vi ikke kan eller gider og aldrig har gidet at forsvare os selv og vores forkælelse mod udefra kommende trusler og hellere vil diskutere mere velfærd og krænkelser af snart sagt alt og alle og give forvrøvlede undskyldninger for noget vi ikke kan gøre noget ved og ikke har skyld i og som vi ikke kan fortryde på andres vegne.

 

Alle ved, at samfundet – inden at det er for sent – skal omstilles fra ”tomt” arbejde til reelt arbejde, fordi der ikke kan skaffes folk til alt det, som vi kræver fordi, at vi har uddannet for mange slags af de forkerte. Hjælper det mon at lukke øjnene og poste penge ud?

 

Alle ved, at hårde straffe ikke stopper kriminalitet så længe, der er penge nok i et kriminelt erhverv og alle ved, at indvandringen fra muslimske lande er helt på månen fordi det både er elendigt for migranterne og de samfund, de vil ind i uden at ville integrere sig.

 

Alle ved, at politikeres historiske forlig og reformer, løfter og IT systemer som hidtil ikke virker, før man tør fortælle danskerne, hvad de godt ved, at alle ved, nemlig at vi alle skal yde mere og holde op med at jamre. Vi har verdens højeste skattetryk.

__________________________________________________

 

CO2 afgift

af Henning Romme

 

Man får lyst til at sige pjat, når politikerne vil beskatte landbruget yderligere. De kalder det ikke ekstraskat, men CO2 afgift.

 

Et lidt stigende indhold af CO2 i atmosfæren har i de senere år gjort kloden lidt grønnere, hvilket satellit målinger har vist. Er det ikke ”grøn omstilling”?

 

Jordens klimaændringer har med eller uden menneskelig indflydelse altid ændret sig. Det må selv troende klimaaktivister vist indrømme.

 

Hvordan vil man i øvrigt kunne bevise, at ekstra skat på dygtige landmænd påvirker jordens klima.

 

Lidt mere viden og klimarealisme hos politikerne ville pynte.

 

Ekstra skat på landbrug er pjat.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…