Indlæg fra læserne 26. november: Mindre kød betyder mindre velfærd # FE sagens centrum ligger i Dragør

Getting your Trinity Audio player ready...

Kære danske medborgere: MINDRE KØD er lig med MINDRE VELFÆRD 

af Finn Ulf Grabowski, Arkitekt MAA og Billed-Kunstner  

 

Bemærk venligst, at selvom jeg IKKE er landmand, så argumenterer jeg for, hvorfor det for Danmark og for danskerne,  vil være UKLOGT at pålægge danskproducerede landbrugsvarer CO2-afgifter ! 

 

Det er efter min mening IKKE særlig klogt at pålægge LANDBRUGET  CO2-afgifter for at få reduceret KØDPRODUKTIONEN, for det vil automatisk medføre at danskerne kommer til at spise mindre DANSK kød og hvad de færreste er klar over – nemlig at Velfærdsniveauet  sænkes  for os danskere!

 

Det er IKKE så enkelt at reducere danskernes forbrug af DANSK kød, for glem ikke at en ko jo kun kan producere mælk, hvis den har født en kalv ca. en gang om året – der er forudsætningen for at kunne producere mælk, smør og ost.

 

Som bekendt er det sådan, at det er ca. halvdelen af alle kalve er ”tyrekalve”, der ender deres dage som BØFFER, hvorimod  en ”HUN-KO” får lov til at leve indtil den IKKE  længere kan  producere nok mælk – for også  at ende med at blive til bøffer!

   

ALT det kød der bliver til bøffer vil man vel ikke kassere og sende til forbrænding ?   Og hvis de kære politikere tror, at vi kan fastholde velfærdsniveauet som vi har det nu, så tager de grueligt fejl, for de mange MILLIARDER af SKATTE-KRONER der i dag havner i STATSKASSEN, takket være de SKATTER, MOMS og div. afgifter som LANDBRUGET og FØDEVARE-FORÆD-LINGS-industrien har genereret, kan politikerne så IKKE bruge på VELFÆRD og ydermere så vil det også betyde at DANMARK, så må importere kød, mælk, smør og ost fra lande som POLEN og det vil skade  VALUTABALANCEN.

————————————————————————————————————————

Midt i Tys Tys ligger kablerne

af Morten Dreyer

I Dragør ligger Sandagergård, der er efterretningstjenestens lyttepost mod øst. Og tværs igennem lejren ligger hoved kablet for data trafik mellem øst og vest. Lejrens øgenavn i Dragør har gennem årene været Tys Tys.
Formelt et ikke eksisterende sted, men med højt pigtrådshegn omkring og et stor antal synlige antenner.
For mere end 30 år siden indgik Danmark sammen med USA en aftale om at få indblik i disse data. En aftale, som i stilhed fungerede gnidningsfrit gennem årene til begge parters gavn. Danske mails blev angiveligt friholdt, og vi fik indsigt i andres mail efter ønske.
Man kan sige, at rystelserne reelt startede, da Edward Snowden, som ansat ved National Security Agency (NSA) i 2013 valgte at forlade NSA og medbringe i titusindvis af fortrolige oplysninger. Herunder et notat som nævnte, at NSA sammen med Danmark, fast aflyttede en række kabler med teleoplysninger.
Imens USA og Danmark kæmpede for at proppe ånden tilbage i flasken, som den var kommet ud af, blev Danmark mere katolsk end Paven selv, som man siger.
Alt det man kunne læse i udenlandske medier, var dybt hemmeligt i vor egen lille andedam.
Og så kom Trine Bramsen
I dette mummespil skulle forsvarsminister Trine Bramsen prøve at reagere. Hvilke i første omgang også ville være en udfordring for langt mere erfarne og kløgtige ministre.
Trine Bramsen virker mest som en Bambi på glatis, som set i Disney filmen. En minister, hvis kvalifikationer vel mest er at være bedste veninde med Mette Frederiksen.
Så da en whistleblover skrev til tilsynsrådet, gik Trine Bramsen i panik og gjorde et myggestik til en verdens begivenhed.
Indenfor et par timer blev de 4 øverste ledere i Forsvarets Efterretningstjeneste sendt hjem. Trine Bramsen tabte tråden. Efter få dage måtte man dog erkende, at panikken var forkert og de 4 blev indsat i deres gamle stillinger.
Men til gengæld gik Politiets Efterretnings Tjeneste ind i en massiv aflytning gennem år af FE chefen. Aflytningerne gav et meget tyndt resultat, men det gav PET lidt pikante oplysning af FE chefens seksuelle liv. Oplysninger, som PET i detaljer valgte at indvi alle Folketingets partier i. Også dette var ulovligt.
Da vi i Dragør havde raketbatterier var der stop- og fotoforbud på Fælledvej. Da raketter var løftet under en øvelse, blev en mand bragt ind på kassernen, da han havde fotograferet. Majoren var lidt afslappet. Har manden fotograferet raketterne, spurgte han ? Lad os se på det. Han tog kameraet og åbnede det. Trak filmen helt ud og bemærkede: Der er da intet at se på negativet. Så var sagen løst.
Tænk om Trine Bramsen havde et sådan overskud.
Så ville alle problemer have været løst i stilhed. I dag ruller dønningerne rundt i verden, og alle i verden er i dag klar over at der i Danmark foregår data aftapning. Rent idioti.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…