Indlæg fra læserne 23. marts: Kunne vi ikke fjerne grafer fra politiske indslag i tv? # Krim

Getting your Trinity Audio player ready...

Kunne vi ikke fjerne grafer fra politiske indslag i tv?

Af  Morten Dreyer DF

Grafer er det næsten umuligt ikke at manipulere med. Og det kan næppe ses, når tv viser en graf.
Hvis grafikeren ændrer præsentationen af x og y akserne bare en anelse, vil alt kunne bevises.
I øvrigt er det sort snak, når en studievært nævner, at der er sket en stigning eller fald på et område med en procentsats. Det oplyser reelt intet og seerne efterlades i limbo. I 1949 kunne kommunist Kina meddele, at produktionen af traktorer var gået i vejret med 100 %. Man forbigik, at i 1948 var produktionen på 1 traktor. Så årets produktion i 1949 var steget med 100 %.
__________________________________________________________________
KRIM
Af Steen Petersen, Næstformand for DF i Faxe-kredsen
Lektor, cand.mag. i Historie, Haslev Gymnasium
Det er ret irriterende at høre, at Krim “er ukrainsk”, når det er løgn. Langt de fleste indbyggere på Krim er RUSSERE (over 60% af befolkningen).
I 1770’ erne erobrede Rusland Krim fra det Otomanniske (tyrkiske) imperium. Krim blev styret af Rusland fra denne tid, indtil den Russiske Sovjetrepublik i 1954 overdrog administrationen til den Ukrainske Sovjetrepublik. Mindretallet var Krimtatarer og Ukrainere.
Men befolkningsflertallet var stadig russisk. Derfor skal Ukraine afstå Krim til Rusland, og det skal Vesten ikke blande sig i. Det samme gælder Donbas. Jeg er gymnasielektor i historie, så det er mig, der kender de historiske kendsgerninger.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…