Hvor er Peter Hummelgaard henne i forsvaret for jøderne?

Getting your Trinity Audio player ready...

Af  Morten Dreyer, Dansk Folkeparti, Dragør

Hvor er Peter Hummelgaard henne ?

Som justitsminister er han øverste ansvarlige for politiet. Hvor han i møder med Rigspolitiet nøje følger situationen i Danmark.

 

Siden det forfærdelige rædselsscenarium i Israel d 7. oktober, hvor 1.400 sagesløse jøder blev brutalt myrdet af terrororganisationen Hamas, har Vesten oplevet, at pendulet nu er svinget, så vi nu i Danmark oplever hadforbrydelser mod vores jødiske landsmænd. De måske 7.000 danske jøder er med rette rædselslagne. Danmark oplever store massedemonstrationer, hvor især mange indvandrede muslimer kræver død over alle jøder. Enkelte jøder oplever at de får tegnet hagekors og Davisstjerner på deres døre med trusler om de vil blive slået ihjel.
Spørgsmål til justitsminister Peter Hummelgaard, som netop er opstillet her på Amager:
Med tusinder af hadforbrydelser mod jøder. Hvormange racister har så politiet anholdt og sigtet ?
Det burde være hadforbrydelser, som er lette udrede. Og straframmen for hadforbrydelser er netop blevet fordoblet, så Folketinget mener det alvorligt.
Men det kræver trods alt, at danskernes justitsminister, sætter turbo på indsatsen, og flytter politifolk i situationen, fra kontrol af cykellygter mm til at sikre danskeres sikkerhed.
Hvorfor tøver socialdemokraterne ?
Hvis udlændinge, på midlertidig ophold i Danmark, truer danske statsborgere, burde de ikke bare straks eskorteres til grænsen ?
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…