Efter ransagning på udrejsecenter Kærshovedgård: hash, våben og falske eurosedler beslaglagt

Afviste asylansøgere og kriminelle skal bo på Kærshovedgård - Foto: Statsfængslet Midtjylland

Midt- og Vestjyllands Politi har i dag foretaget en ransagning på Udrejsecenter Kærshovedgård på baggrund af anmeldelser og tip om besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Klokken 08.00 her til morgen slog Midt- og Vestjyllands Politi til på Udrejsecenter Kærshovedgård på baggrund af anmeldelser og tip om besiddelser af euforiserende stoffer.

 

Midt- og Vestjyllands Politi har været til stede på og omkring Udrejsecenter Kærshovedgård med blandt andet hundepatruljer. Seks værelser er blevet ransaget med dommerkendelse, mens også flere grønne områder inden for indhegningen på udrejsecenteret er blevet gennemsøgt.

 

Under ransagningen fandt politiet ca. 220 gram hash og ca. 3 gram metamfetamin. Derudover blev der beslaglagt en strømpistol, en ulovlig foldekniv, en peberspray og 39.500 i ulovlige eurosedler. I alt er fem personer blevet sigtet på baggrund af beslaglæggelserne under dagens ransagning.

 

Dagens politiaktion er først og fremmest en indsats mod besiddelse af euforiserende stoffer på Udrejsecenter Kærshovedgård på baggrund af oplysninger om, at der skulle være en øget forekomst af euforiserende stoffer på udrejsecenteret.

 

https://politi.dk/midt-og-vestjyllands-politi/nyhedsliste/efter-ransagning-paa-kaershovedgaard-hash-vaaben-og-falske-eurosedler-beslaglagt/2023/11/21

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…