“Det multikulturelle eksperiment skal skrinlægges én gang for alle,” skriver Jimmie Åkesson i en meget læst kronik

Sverigedemokraternes leder, Jimmie Åkesson, Foto: Avpixlat
Getting your Trinity Audio player ready...

Politisk korrekte politikere, journalister, og andre har arbejdet målrettet på at gøre Sverige til et multikulturelt samfund. De ville nedbryde den grundkultur, der bandt det svenske folk sammen. I stedet for svensk grundkultur og sammenhængskraft ville de have et multikulturelt samfund. Og det fik de gennem masseindvandring fra især ikke-vestlige muslimske lande.

 

Samtidig blev svensk kultur nedgjort af politisk korrekte politikere, journalister og andre.

 

Et eksempel er den socialdemokratiske minister Mona Sahlin. Hun kaldte den smukke svenske tradition, midsommerfesten, for “kunstig”.

 

Hun skammede sig over, at svenskerne ikke havde nogen kultur, og misundte indvandrerne deres kultur, sagde hun.

 

I mere end 20 år har partiet Sverigedemokraterne og deres formand Jimmie Åkesson kæmpet imod sådanne holdninger og de frygtelige konsekvenser, de har haft for svenskerne.

 

I mange år gjorde de politisk korrekte alt for at ødelægge partiet og formanden ved at begå karaktermord. Men det lykkedes ikke.

 

I dag er Sverigedemokraterne det største borgerlige parti og det parlamentariske grundlag for den borgerlige regering.

 

Jimmie Åkesson skriver kronik

Jimmie Åkesson ønsker en bred debat om det fejlslagne multikulturelle projekt, der er ved at rive Sverige fra hinanden gennem et ekstremt højt niveau af voldelig kriminalitet og klaner og bander, der florerer, ikke kun i ghettoerne, men nu også overalt i landets storbyer.

 

“Politikernes drøm om et multikulturelt samfund er blevet prioriteret over alt andet, og er i dag blevet almindelige menneskers mareridt. Det multikulturelle eksperiment skal skrinlægges én gang for alle,” skriver Jimmie Åkesson (SD) i en meget læst kronik i Expressen.

 

Den norske netavis rights.no gengiver kronikken i sin helhed. Den kan også læses her:

 

I den sidste del af historien har Sverige været kendt som det rolige, trygge, lille land i nord. Vi har en smuk, varieret natur med alt fra skove og bjerge til søer, skærgårde og åbne landskaber. Det svenske folk har haft en særegen følelse af sammenhold og har kunnet samles om en rig og mangefacetteret fælles kultur med fremtrædende kunstnere, musikere, forfattere og filmskabere.

 

Sverige har været et fremtrædende eksempel i verden med en innovativ og konkurrencedygtig økonomi drevet af iværksætteri, forskning og udvikling. Det er desværre ikke længere givet.

 

Uanset hvor i landet du befinder dig, uanset om du er mand eller kvinde, om du er til højre eller venstre på den politiske skala, er jeg overbevist om, at du har set en radikal ændring i vores land og det svenske samfund i den seneste tid. flere år. Fra at have været et af verdens kulturelt mest homogene samfund, og et af verdens sikreste lande, er vi på kort tid gået til at blive det land i Europa, hvor spændingerne og polariseringen er størst i dag.

 

Udviklingen er ikke sket tilfældigt, men er resultatet af et årti langt insisterende politisk angreb på det svenske samfund og det svenske folk. Politikernes drøm om et multikulturelt Sverige har været prioriteret over alt andet, og er i dag blevet folkets mareridt.

 

Der går næsten ikke en dag, uden at vi læser om et nyt skyderi, et nyt mord eller en ny eksplosion i medierne. Vold og stoffer ses blandt stadigt yngre børn.

 

Uden en tanke for konsekvenserne har de herskende politikere skubbet folk fra alle verdenshjørner ind i de svenske forstæder, som i dag er præget af segregation og udstødelse, arbejdsløshed og kriminalitet, samt alt hvad det medfører.

 

Skyd budbringeren

Politiets voldsmonopol bliver nu udfordret af kriminelle bander, der har spredt sig fra forstæderne til store dele af hele Sverige. Skylden herfor ligger naturligvis hos de politikere, der hyldede multikulturalismen, og som benægtede den sociale udvikling, som Sverigedemokraterna så længe har varslet om.

 

I stedet for at tage hensyn til advarslerne har de skudt budbringeren og bagtalt os med grimme ord. Med kniven på struben er de øvrige partier dog blevet tvunget til at vende spørgsmålet om udlændingepolitikken.

 

Om de er reelt overbeviste om, at masseindvandring er skadelig for Sverige og vores samfund, eller om de blot blev tvunget til at vende immigrationsspørgsmålet for at forhindre vælgerflugt til Sverigedemokraterna, skal vise sig.

 

Politisk sammenbrud

Den, der for bare 20 år siden havde sagt, at Sverige i dag ville være præget af bandekriminalitet, eksplosioner og skyderier, ville nok være blevet set som fuldstændig skør. Nu er det virkelighed. Arven fra Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven og Magdalena Andersson er en næsten fuldstændig politisk katastrofe.

 

Det bliver ikke nemt at vende samfundstendenser. Det vil tage år, og det vil kræve stærk politisk handling, men vi er klar til at gøre, hvad der skal til. Sverige skal nu gøre op med det multikulturelle eksperiment.

 

For Magdalena Andersson og hendes venner i venstre blok skal det handle om musikalsk mangfoldighed og eksotiske retter. For mig er det dog klart, at multikulturalisme fører til dårligere velfærd, splittelse, konflikter og kriminalitet.

 

Skal tage kontrol

En af vores vigtigste opgaver er derfor at tage kontrol over migrationspolitikken ved at sætte grænser for, hvor mange immigranter der kan accepteres hvert år. Vi skal også tage kontrol over den fuldstændige mangel på krav, som hidtil har præget svensk integrationspolitik.

 

Hvis du vil blive en del af vores land, skal du også tage ansvar og gøre det, der kræves for at blive en del af majoritetssamfundet. Det er ikke holdbart at fortsætte med generøs og ureguleret immigration, der skader Sveriges økonomi, velfærd og samhørighed. Sverige har brug for en migrationspolitik, der er ansvarlig, retfærdig og human, både for dem, der kommer hertil, og for alle dem, der allerede bor her.”

 

Forslag

I regeringsgrundlaget, den såkaldte Tidö-aftaleø, satte Sverigedemokraterne et tydelige aftryk. (rights.no)

 

Ikke mindst formåede SD at skubbe en større offensiv frem for at bekæmpe organiserede kriminelle. Den nye indsats mod kriminelle betegnes som “den største pakke af tiltag i moderne tid”. Tiltag, der skal implementeres, omfatter disse:

 

Besøgszoner. Der tilføjes en rapport, hvor der skal fremsættes forslag til, hvordan et system med tidsbegrænsede og geografisk begrænsede besøgszoner kan indføres i Sverige.

 

Anonyme vidner. En undersøgelse, som vil fremlægge forslag til et system af anonyme vidner til at håndtere tavshedskulturen.

 

Sænket aldersgrænse for åbne aktiviteter for børn. Kommunernes socialråd foreslås mulighed for at vedtage åbne indsatser, kontaktpersoner eller særligt kvalificerede kontaktpersoner for børn, der er fyldt 12 år, også uden samtykke fra værger. I dag er aldersgrænsen 15 år.

 

Kommunernes ansvar. Kommunernes ansvar foreslås reguleret i en ny lov. Kommunerne skal efter forslaget udvikle et situationsbillede af kriminalitet i kommunen og tage udgangspunkt i det, når de skal tage stilling til en handleplan. Kommunerne skal også tage et vist ansvar for koordineringen af ​​det lokale kriminalitetsforebyggende arbejde.

 

SD presser også på for et forbud mod offentligt ansatte i at bære religiøse klæder (læs hijab), som blandt andet omfatter lærere, politi og sundhedspersonale på offentlige hospitaler.

 

Et forbud, der kan udløse social uro i landets ghettolignende bydele og i de svenske storbyer generelt.

 

Men som man så det i Frankrig i 2004, da hijab og andre tydelige religiøse symboler i skolerne blev forbudt, var der en kraftig raslen af ​​sabler fra specifikt muslimske ledelseshold.

 

Men da skolerne startede op efter sommerferien og forbuddet var på plads. disse ledere måtte indse, at slaget var tabt og tilpasse sig derefter.

 

Det handler derfor om ikke at give efter for trusler, men at holde fast i det verdslige samfunds grundværdier.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…